Vreme je za online kupovinu - Gorenje
zatvori
...
1

Vreme je za online kupovinu

Posebna ponuda na Gorenje online prodavnici

Gorenje webshop je pravo mesto za laku kupovinu i uštedu vremena, uz potpune informacije o širokom asortimanu aparata za domaćinstvo. Od sada, pored vašeg vremena štedimo i vaš novac, uz 5.000 RSD popusta na svaki pojedinačni aparat vrednosti preko 40.000 RSD na Gorenje webshopu

Promotivni kodovi se mogu iskoristiti u periodu od 11.9.2020. do 30.9.2020.

Kako do popusta?

Nakon odabira aparata koje želite da kupite, pre plaćanja je potrebno u polje naslovljeno sa "Promotivni kod" uneti:
GorenjeBon5000

Kupuj bezbedno u bilo kom trenutku

Zahvaljujući online kupovini naručivanje Gorenje proizvoda moguće je u svakom trenutku i sa bilo kog mesta. Danas je promenjeno samo to što vas pozivamo da kupovinu obavite iz udobnosti vašeg doma. Tako ćete osim uštede vremena i zagarantovane sigurnosti pridodati i prekopotrebnu bezbednost vas i članova vaše porodice.

Dobrodošli u Gorenje online prodavnicu, gde možete pronaći aparate vrhunskog kvaliteta po odličnim cenama. Što je još važnije, online prodavnica je otvorena 24/7, što znači da možete kupovati bilo kada i bilo gde, što će vam ostaviti više slobodnog vremena koje možete provesti sa vašim najmilijima.
 
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Uz svu sigurnost obrade vaših podataka i transakcije, nudimo vam i besplatnu dostavu na vašu adresu za kupovine vrednosti preko 3.000 dinara.

Sve sa ciljem da olakšamo vašu kupovinu i pojednostavimo vaš život.

Kupovinu možete obaviti i putem telefona

Želite da budete u toku sa Gorenje vestima, akcijama i posebnim ponudama? Pridružite se našoj LifeSimplified zajednici.