Gorenje na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2019 - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Petak, 19. April 2019, Gorenje na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2019

Gorenje na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2019

Gorenje na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2019

Kompanija Gorenje i ove godine predstavila se posetiocima Međunarodnog sajma građevinarstva u Beogradu, u periodu od 17. do 20. aprila, sa brojnim novitetima za kvalitetno, jednostavno i energetski efikasno uređenje životnog i poslovnog prostora.

Na svom izložbenom štandu u Hali 2 Beogradskog sajma, Gorenje je prezentovalo inovativnu  liniju električnih bojlera sa digitalnom elektronskom regulacijom, koja omogućava jednostavno, pregledno i praktično upravljanje, obezbeđujući odličnu energetsku efikasnost i bezbednu upotrebu tople vode, bez pregrevanja. Zahvaljujući kvalitetnim 100-procentnim recikliranim materijalima i odličnoj zaštiti, Gorenje bojleri su u potpunosti eco-friendly, bez štetnosti po korisnike i samu životnu sredinu, a uz to i savremenog dizajna koji ne narušava izgled enterijera.

Posetioci Gorenje štanda upoznali su se i sa novom generacijim klima uređaja sa potpisom Hisense Grupe, jednog od globalnih lidera u industriji klimatizacije, a u čijem vlasništvu je od nedavno i kompanija Gorenje.

Tokom tri sajamska dana predstavljena su i brojna druga inovativna rešenja iz Gorenja koje je već sedam decenija sinonim za drugotrajnost, funkcionalnost i inovativnost u službi jednostavnog i kvalitetnog života.