Studenti Beogradskog univerziteta u poseti fabrici Gorenje Valjevo - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Ponedeljak, 1. April 2019, Valjevo

Studenti Beogradskog univerziteta u poseti fabrici Gorenje Valjevo

Studenti Beogradskog univerziteta u poseti fabrici Gorenje Valjevo

Studenti završnih godina Mašinskog, Elektrotehničkog i Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, posetili su valjevsku fabriku Gorenje, kao deo programa “Saznajte iz prve ruke”, koji sprovodi Centar za razvoj karijere kako bi mladim ljudima i budućim stručnjacima pružio mogućnost da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

Ova poseta organizovana je u saradnji Centra za razvoj karijere i Slovenačkog poslovnog kluba, ali i kao deo dugogodišnje saradnje koju kompanija Gorenje ostvaruje sa Beogradskim univerzitetom.

Tokom boravka u fabrici studenti su sa predstavnicima menadžmenta kompanije Gorenje obišli proizvodni pogon i upoznali se sa radom rukovodilaca tehničko-proizvodnog sektora, sektora kontrole kvaliteta, stručnim službama tehnologije, razvoja i održavanja. Predstavnici Gorenja govorili su i o prednostima rada u velikoj kompaniji i podelili korisne savete o tome kako se uspešno razvijati i napredovati u željenoj profesiji.

U narednom periodu, kao deo podrške projektu dualnog obrazovanja, u valjevskoj fabrici biće nastavljen unapređeni program prakse sa zainteresovanim studentima, ali i srednjoškolcima Tehničke škole u Valjevu.