Gorenje rashladni aparati najbolji robni brend proizveden u Srbiji - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Utorak, 5. Jun 2018

Gorenje rashladni aparati najbolji robni brend proizveden u Srbiji

Gorenje rashladni aparati najbolji robni brend proizveden u Srbiji

Na tradicionalnoj, trinaestoj po redu, manifestaciji “Najbolje iz Srbije”, u organizaciji Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kompanija Gorenje ponela je priznanje za “Najbolji robni brend” u 2017. godini u kategoriji: “Proizvodi za kuću i trajna potrošna dobra”, za rashladne aparate proizvedene u fabrici u Valjevu.

 “Fabrika rashladnih aparata u Valjevu ulazi u svoju 13-tu godinu poslovanja, sa preko 1500 zaposlenih i impozantnom cifrom od preko pet miliona proizvedenih frižidera koji su plasirani na tržište Srbije, Evrope i sveta. Priznanje za najbolji robni brend potvrda je kvaliteta, ali i poverenja koje su nam svojim glasovima ukazali potrošači. Ujedno, ona je i rezultat zalaganja i velike posvećenosti svih zaposlenih, ali i naših dobavljača i partnera, izjavila je Stanka Pejanović, generalna direktorka kompanije Gorenje Beograd.

Ovogodišnje priznanje „Najbolje iz Srbije“ drugo je po redu za kompaniju Gorenje, nakon prošlogodišnjeg proglašenja za najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji i to zahvaljujući ocenama stručnog žirija, ali i glasovima poslovnih partnera i potrošača, koji su prepoznali našu brigu o njima i njihovim potrebama, kroz kontinuirano ulaganje u inovativnost, naprednu tehnologiju, kvalitet i pouzdanost naših proizvoda, ali i vrhunsku servisnu i  postprodajnu uslugu.

"Najbolje iz Srbije" je tradicionalna akcija Privredne komore Srbije u kojoj je od 2004. godine do danas preko 300 dobitnika, kompanija i brendova, ponelo titulu najboljih, najuspešnijih i tržišno prepoznatljivih, u različitim kategorijama.