Od 15. maja otvoren je još jedan Gorenje Studio u Beogradu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Sreda, 16. Maj 2018

Od 15. maja otvoren je još jedan Gorenje Studio u Beogradu

Od 15. maja otvoren je još jedan Gorenje Studio u Beogradu

Prateći aktuelne i inovativne koncepte življenja koji prednost daju kvalitetu i jednostavnosti, kompanija Gorenje u utorak, 15. maja otvorila je na još jednoj beogradskoj lokaciji svoj sedamnaesti Gorenje Studio - mesto novih inspiracija za opremanje doma.

Gorenje Studio predstavlja moderan koncept u kome se rađaju nove ideje, jer pored raznovrsnog asortimana kuhinja, bele tehnike i malih kućnih aparata, inovativne i dizajn kolekcije poput Stark, Ora Ito, Karim Rašid, potrošačima su na raspolaganju stručan projektantski i prodajni tim Gorenja, koji će im pružiti podršku prilikom odabira proizvoda, načina plaćanja, besplatnog projektovanja, isporuke i montaže, i to po najvišim standardima.

Zahvaljujući neograničenim mogućnostima kombinovanja i izrade kuhinja po meri, svaki potrošač može kreirati jedinstvenu, unikatnu kuhinju koja će se savršeno uklopiti u enterijer i ujedno pripremanje hrane učiniti još zanimljivijim.

Povodom otvaranja novog Gorenje Studija u Sarajevskoj 15 u Beogradu, Gorenje poklanja svim posetiocima:

  • popust od 50% na kupovinu Gorenje kuhinje do kraja maja, plus poklon Gorenje sudopera;
  • neutralizator vodenog kamenca uz kupovinu mašine za pranje veša i sudomašine;
  • fitnes majice za kupovine preko 10.000 dinara, i brojna druga iznenađenja koja ih očekuju na ovoj, ali i preostale tri beogradske lokacije na Novom Beogradu, u Žarkovu i Borči.

Ukoliko tome dodamo i odlične uslove plaćanja putem beskamatnog „Gorenje 360 kredita“ koji se odobrava bez odlaska u banku, opremanje doma nikad nije bilo jednostavnije.

Dobrodošli u Gorenje Studio.