Podrška znanju - Kompanija Gorenje učestvovala na Inovacionom seminaru: “Trgovinska diplomatija- veštine pregovaranja i umeće sklapanja kupoprodajnog ugovora” - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Utorak, 15. Maj 2018

Podrška znanju - Kompanija Gorenje učestvovala na Inovacionom seminaru: “Trgovinska diplomatija- veštine pregovaranja i umeće sklapanja kupoprodajnog ugovora”

Podrška znanju - Kompanija Gorenje učestvovala na Inovacionom seminaru: “Trgovinska diplomatija- veštine pregovaranja i umeće sklapanja kupoprodajnog ugovora”

U sredu, 9. maja u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu organizovan je Inovacioni seminar na temu: “Trgovinska diplomatija- veštine pregovaranja i umeće sklapanja kupoprodajnog ugovora”, sa ciljem unapređenja pregovaračkih veština kod studenata i usmeravanja kako da ostvare uticaj na ljude sa kojima će biti u pregovaračkom procesu.

Kao saradnik ovog fakulteta i kompanija koja ulaže u obrazovanje, “Gorenje” je podržalo seminar u okviru kog su studenti niškog Ekonomskog fakulteta bili u prilici da simuliraju pregovaranje i sklapanje kupoprodajnog ugovora, testirajući svoja znanja iz trgovinskog menadžmenta, marketinga i nabavke. 

Stručni žiri u čijem sastavu je bila i Ivana Grković, finansijska direktorka “Gorenja”, evaluirao je timove učesnika i odabrao ovogodišnje pobednike.

Za kompaniju “Gorenje” bilo je veliko zadovoljstvo podržati ovaj naučno-stručni skup sa tradicijom i reputacijom, koji se već 15-tu godinu za redom održava u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Nišu, pružajući mogućnost studentima da implementiraju stečena teorijska znanja u praksi.