Pet novih nagrada za dizajn: Gorenje i ove godine među dobitnicima prestižnog „Red Dot“ priznanja - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Nedelja, 15. April 2018

Pet novih nagrada za dizajn: Gorenje i ove godine među dobitnicima prestižnog „Red Dot“ priznanja

Pet novih nagrada za dizajn: Gorenje i ove godine među dobitnicima prestižnog „Red Dot“ priznanja

Na ovogodišnjoj dodeli prestižnih "Red Dot" priznanja za dizajn, kompanija Gorenje nagrađena je čak pet puta od strane internacionalnog stručnog žirija. Nagrade su ponele izvanredne mašine za pranje i sušenje veša najnovije Wave Active linije, kao i frižider, zamrzivač i integrisani aparat za kafu brenda Atag.

Sve proizvode osmislio je dizajnerski tim Gorenja, prateći filozofiju brenda – Life Simplified, posebno kada je reč o novoj liniji mašina za pranje i sušenje veša.

„Prilikom dizajniranja Wave Active linije veš mašina za pranje i sušenje veša, uz nov i osvežen dizajn, veliku pažnju posvetili smo i unapređenju performansi. Wave Active sadrži potpuno automatske programe, koji koriste jone i paru, a rezultat je 30% efikasnije pranje, čak i najosetljivije odeće. Sušilica, takođe, predstavlja ogroman napredak, zahvaljujući IonTech i SteamTech tehnologiji. Obe mašine imaju najmoderniji korisnički interfejs, a pre svega, tu je novi bubanj koji poboljšava efikasnost pranja i doprinosi omekšavanju vlakana tokom sušenja.

Novom Wave Active linijom značajno smo olakšali obavljanje kućnih poslova, ispunjavajući obećanje našeg brenda da život potrošača učini jednostavnijim i kvalitetnijim“, istakla je Lidija Pritržnik, direktorka za dizajn proizvoda u Gorenju, dodajući da se nova linija temelji na odličnom razumevanju kontektsta upotrebe Gorenje proizvoda, a zahvaljujući prethodno sprovedenom istraživanja navika i izazova sa kojima se razni korisnici susreću tokom pranja veša, čiji su komentari umnogome doprineli boljim performansama.

Wave Active linija uskoro će se naći na tržištu, sada i kao proizvod koji je pored unapređene tehnologije odlikuje i idealan i nagrađivani dizajn.

Gorenje Grupa već 14. godinu za redom nalazi se među dobitnicima „Red Dot“ nagrada, a najnovijih pet dodatno je obogatilo već dugu listu priznanja koja su dokaz istrajnosti, inovativnosti i posvećenosti kompanije da svojim potrošačima pruži najbolje.