Zrenjaninci dobili svoj Gorenje Studio - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Četvrtak, 1. Mart 2018, Zrenjanin

Zrenjaninci dobili svoj Gorenje Studio

Zrenjaninci dobili svoj Gorenje Studio

U nastojanju da svojim potrošačima uvek pruži više, Gorenje je 2006. godine uvelo jedinstveni prodajni koncept Gorenje Studija, u kome kupci mogu da pronađu sve za dom na jednom mestu: najširi asortiman Gorenje kućnih aparata, vrhunskih kuhinja, stručno i ljubazno osoblje, kao i kvalitetnu postprodajnu uslugu uz najbolju servisnu mrežu. Maloprodaju trenutno čini 16 Gorenje Studija širom Srbije, od kojih se poslednji nalazi upravo u Zrenjaninu.

Od 1. marta, građani Zrenjanina i okoline dobili su novo mesto koje će im pružiti prijatno iskustvo opremanja doma u izuzetno modernom ambijentu. Ovaj jedinstveni lanac maloprodaja pružiće Zrenjanincima sve što im je potrebno: od najšireg izbora bele tehnike i malih kućnih aparata, do kuhinja po meri, ali i inovativnih i dizajn kolekcija, kakve su Filip Stark, Ora Ito i Karim Rašid.

Studio predstavlja izložbu celokupnog Gorenje asortimana - bele tehnike, malih kućnih aparata, posuđa i grejnih i rashladnih uređaja. Potrošačima je na raspolaganju i mogućnost izrade kuhinja po meri, pa tako zahvaljujući neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta, svako može kreirati svoju jedinstvenu, unikatnu kuhinju.

Osim toga, Gorenje u svojim salonima pruža mnogobrojne pogodnosti: besplatne usluge projektovanja, isporuke i montaže kuhinja, on line kupovinu proizvoda, petogodišnju garanciju na belu tehniku i najbolju servisnu mrežu, akcije, popuste i poklone i još mnogo toga drugog.

Posebno označeni Gorenje inovativni i premijum kućni aparati, kuhinje i posuđe dostupni su po jedinstvenim uslovima plaćanja putem Gorenje 3600 kredita -  do 36 rata bez kamate i ostalih troškova, uz jednostavnu proceduru i bez odlaska u banku.