Gorenje Grupa na IFA 2017 sajmu: Sa novitetima za jednostavniji život - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Četvrtak, 31. Avgust 2017

Gorenje Grupa na IFA 2017 sajmu: Sa novitetima za jednostavniji život

Gorenje Grupa na IFA 2017 sajmu: Sa novitetima za jednostavniji život

Gorenje Grupa, kao jedan od vodećih evropskih proizvođača aparata za domaćinstvo, ove godine na IFA sajmu predstavlja svoje najnovije proizvode. Novu pametnu Gorenje IQ indukcionu ploču, ugradne frižidere, Gorenje Ora ïto impresivne kolekcije velikih i malih kućnih aparata i izuzetno efikasne Gorenje G-Force usisivače. Ovom prilikom, ekskluzivno će biti predstavljena nova generacija Gorenje WaveActive mašina za pranje i sušenje veša, koja će biti lansirana 2018. godine. Gorenje Grupa još jednom dokazuje da podjednako visoko vrednuje potrebe i želje korisnika, kao i dizajn i tehnologiju budućnosti.

 

U okviru svoje prezentacije na IFA 2017, Gorenje će posetiocima omogućiti da vide kako se aparati, koji su u potpunosti okrenuti lakoći korišćenja, na pravi način mogu integrisati u  svakodnevne živote korisnika.  Olakšavajući obavljanje svakodevnih kućnih poslova, skraćujući spisak obaveza, Gorenje aparati čine život prijatnijim i bezbrižnijim, ostavljajući više vremena za uživanje.

 

„Ova godina je jako bitna za Gorenje Grupu jer premijerno predstavljamo brojne nove proizvode Gorenja i Asko brenda, koji do sada nisu viđeni. Takođe, već deseti put učestvujemo na IFA sajmu, tako da se radujemo proslavi ove godišnjice sa našim poslovnim partnerima i krajnjim korisnicima širom sveta. Siguran sam da će ih impresionirati mnoge interaktivne tehnologije i aktivacije na štandu, koje će kreativno prikazati inovativnost širokog spektra najnovijih kućnih aparata  Gorenje i Asko“ – izjavio je Franjo Bobinac, predsednik i izvršni direktor Gorenje Grupe.

 

Najznačajniji međunarodni sajam potrošačke elektronike IFA 2017 se održava u Berlinu, od 1. do 6. septembra 2017. godine.