Kompanija Gorenje na sajmu Građevine: Napredna tehnologija i očuvanje životne sredine - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Četvrtak, 20. April 2017, Beograd

Kompanija Gorenje na sajmu Građevine: Napredna tehnologija i očuvanje životne sredine

Kompanija Gorenje na sajmu Građevine: Napredna tehnologija i očuvanje životne sredine

Prateći strateško opredeljenje za očuvanje životne sredine, kompanija Gorenje će u okviru 43. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBE, predstaviti program eco-friendly aparata. Gorenje kućne aparate odlikuje napredna tehnologija, ali i energetska efikasnost, zahvaljujući kojoj se u domaćinstvu štede voda i struja. Osim toga, učešće recikliranih materijala kod pojedinih aparata iznosi čak i do 100 posto.

Nova generacija EcoSmart bojlera prilagođava delovanje specifičnim potrebama svakog domaćinstva, i na taj način štedi i do 25% električne energije. Napredna elektronska kontrola pamti potrebe korisnika na osnovu čega se vrši optimizacija potrošnje energije. Izrađeni od 100-procentno recikliranog materijala, ovi bojleri nisu štetni po životnu sredinu i ne sadrže opasne materije.

Kao poseban novitet, predstavljeni su i Gorenje kotlovi i kaminske peći na pelat, koje uz pomoć napredne BioLogic tehnologije obezbeđuju automatsko podešavanje svih parametara, kako bi se omogućila visoka efikasnost i niska emisija produkta sagorevanja, i time umanjilo zagađenje životne sredine.

Osim bojlera, kotlova i kaminskih peći na pelat, posetioci sajma imaće priliku da pogledaju i novi asortiman kupatilskog nameštaja, te opreme vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna, sa dugotrajnom antibakterijskom zaštitom.

Gorenje već više od 65 godina predstavlja sinonim za inovativne, kvalitetne aparate za domaćinstvo, visoke energetske efikasnosti. Osim jedinstvenog sklopa ekonomičnosti, uštede i očuvanja životne sredine, Gorenje aparati su napravljeni od materijala koji se može reciklirati i do 80%, a nivo buke koji proizvode pojedini aparati sveden je na minimum. Upravo zbog ovih prednosti, Gorenje je dobilo brojne nagrade u oblasti ekologije i očuvanja životne sredine. Brend Gorenje dobitnik je i ovogodišnje nagrade Najbolje iz Srbije u kategoriji  Najbolji strani brend koji se prozvodi u Srbiji.

 

Očekujemo vas na Gorenje štandu u Hali 2 (nivo B) Beogradskog sajma.

Gorenje - čini život jednostavnim.