Podrška Gorenja borbi protiv sive ekonomije: Uzmi račun i pobedi! - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Sreda, 8. Mart 2017, Beograd

Podrška Gorenja borbi protiv sive ekonomije: Uzmi račun i pobedi!

Podrška Gorenja borbi protiv sive ekonomije: Uzmi račun i pobedi!

U godini borbe protiv sive ekonomije, Vlada Srbije uz podršku NALED-a pokrenula je nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“. Cilj akcije je upoznavanje javnosti Srbije sa problematikom sive ekonomije i koliko je takav način poslovanja dugoročno štetan za ekonomsku stabilnost zemlje.

U cilju podrške aktivnostima za promociju borbe protiv sive ekonomije i podizanja svesti javnosti o važnosti ovog pitanja za razvoj ekonomije zemlje, Gorenje se uključilo u nagradnu igru obezbeđivanjem sredstava za nagradni fond. Tako, kupci u Gorenje Studijima, ali i u svim maloprodajama aparata za domaćinstvo svoje fiskalne račune ili potvrde plaćanja karticom (slipove) mogu da iskoriste za učešće u nagradnoj igri »Uzmi račun i pobedi«. Neke od nagrada pripremljene su iz asortimana Gorenje kućnih aparata, pa će mnogi od najsrećnijih učesnika nagradne igre biti obradovani Gorenje veš mašinom ili mikrotalasnom pećnicom.

Sakupljanjem računa prilikom svake kupovine građani će svojim angažovanjem podstaći ekonomski napredak zemlje u kojoj žive, a time će doprineti i dugoročnom boljitku sopstvenog budžeta. Više detalja o nagradnoj igri i pravilima učestvovanja možete pronaći na www.uzmiracun.rs