Gorenje dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije 2016. - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Sreda, 8. Februar 2017, Beograd

Gorenje dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije 2016.

Gorenje dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije 2016.

Jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, nagrada Najbolje iz Srbije i ove godine je u kategoriji „Najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji“ pripala kompaniji Gorenje. Svečana dodela nagrada održana je 2. februara u Novom Sadu, a ispred kompanije priznanje je primila generalna direktorka Gorenja Beograd Stanka Pejanović.

Znak "Najbolje iz Srbije" je simbol kvaliteta, poverenja potrošača i poslovnih partnera, što je svojevrsna potvrda toga da su potrošači prepoznali našu brigu o njima i njihovim potrebama, kao i da inovativnost, napredna tehnologija, kvalitet i pouzdanost naših aparta uz zaokruženu celinu brige kroz postprodajnu uslugu godinama osvajaju njihovo poverenje.

Od dolaska Gorenja u Srbiju, pre 10 godina, do danas je samo u  fabrici Valjevo  proizvedeno više od 5 miliona frižidera koji su plasirani na tržište Srbije, Evrope i sveta. U istom periodu, fabrika bojlera Gorenje Tiki u Staroj Pazovi proizvela je više od 3 miliona bojlera. Dodeljena nagrada je priznanje ne samo Gorenju, već ujedno i pohvala za brojne domaće dobavljače komponenti i delova.

U organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Privredne komore Srbije, akcija “Najbolje iz Srbije” već dvanaest godina nagrađuje najbolje brendove i kompanije u Srbiji za postignute finansijske i tržišne rezultate. Ove godine u akciji se takmičilo više od 140 kompanija, koje su nominovale 196 brendova, među kojima su odabrani najbolji.