IFA 2016: Gorenje na najvećem sajmu potrošačke elektronike i bele tehnike u Berlinu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Petak, 16. Septembar 2016

IFA 2016: Gorenje na najvećem sajmu potrošačke elektronike i bele tehnike u Berlinu

IFA 2016:  Gorenje na najvećem sajmu potrošačke elektronike i bele tehnike u Berlinu

Kompanija Gorenje je na vodećem sajmu potrošačke elektronike i aparata za domaćinstvo IFA u Berlinu predstavila niz inovacija pod brendovima Gorenje i Asko, kao i najnovije proizvode iz svojih dizajnerskih linija.

Specijalno izdanje Gorenje Retro frižidera inspirisano dizajnom legendarnog i još uvek izuzetno popularnog Volkswagen kombija izazvalo je oduševljenje brojnih posetilaca sajma. Vintidž Volkswagen kombi simbolizuje opušten i slobodan način života gde se izdvaja vreme za stvari koje su zaista važne i koje obogaćuju naše živote. Upravo ta filozofija je ono što Gorenje pod sloganom Life Simplified donosi u domove širom sveta.

Slogan je ovog puta bio oličen i u novoj generaciji inovativnih SmartFlex mašina za pranje sudova koje su rezultat predanog rada kompanije na razvoju, što je slučaj i sa nizom sofisticiranih kućnih aparata: nagrađivanih pećnica, novih plinskih šporeta, ugradnih frižidera i još mnogo toga. Prilagodljivost, funkcionalnost i vrhunski dizajn SmartFlex mašina za sudove efikasno odgovara na potrebe korisnika, dok napredne SmartFlex funkcije garantuju sjajne rezultate bez obzira na tip posuđa ili željeno trajanje pranja.

Na ovogodišnjem sajmu koji je trajao od 2. do 7. septembra u Berlinu, Gorenje je predstavilo i svoje linije proizvoda slavnih dizajnera Filip Stark (Philippe Starck) i Ora Ito (Ora-Їto), a brojni posetioci sajma imali su priliku da zavire u kuhinju budućnosti premijum brenda Asko.