NoFrost, No Problems: napredna generacija Gorenje kombinovanih frižidera - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Petak, 10. Jun 2016

NoFrost, No Problems: napredna generacija Gorenje kombinovanih frižidera

NoFrost, No Problems: napredna generacija Gorenje kombinovanih frižidera

Iako se ne koriste za kuvanje, Gorenje frižideri su neizostavan član svake kuhinje. Njihov zadatak je da vaša omiljena hrana uvek bude na raspolaganju.

Kombinovani NoFrost frižideri sprečavaju stvaranje leda, a zahvaljujući Ion Air jonizatoru vazduha obezbeđuju idealnu mikroklimu za čuvanje namirnica svežim i sprečavaju njihovo isušivanje. Jedinstveni sistem za hlađenje na tržištu, NoFrost Plus, sprečava stvaranje leda i smanjuje potrošnju energije. Fioke se na taj način održavaju čistim, što dodatno omogućava veću iskorišćenost kapaciteta zamrzivača. Istovremeno, u delu za frižider, kruženje jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane i omogućava zadržavanje vitamina i minerala u namirnicama.

Raspored polica omogućava optimalnu preglednost i dovoljno prostora za odlaganje vaših namirnica. U uredno sređenom frižideru lakše će se snalaziti svi članovi domaćinstva, a priprema obroka biće jednostavnija.

Osim što pripadaju aparatima visokog energetskog razreda, NoFrost frižideri će pored kućnog budžeta štedeti i vaše vreme i energiju, jer više nećete morati da odmrzavate i čistite zamrzivač. Uz to, ostaće vam više korisnog prostora za čuvanje namirnica.

Gorenje će u periodu od 6. do 26. juna sve koji se odluče za kupovinu Gorenje NoFrost frižidera, obezbediti i poklon – ekskluzivni toster T 900 B.