Predstavljanje novih Gorenje aparata na "Danima Slovenije" u Beogradu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Petak, 3. Jun 2016

Predstavljanje novih Gorenje aparata na "Danima Slovenije" u Beogradu

Predstavljanje novih Gorenje aparata na "Danima Slovenije" u Beogradu

Od petka 3. do nedelje 5. juna, u šoping centru Stadion na Voždovcu se u saradnji sa Ambasadom Republike Slovenije i Slovenačkim poslovnim klubom organizuje manifestacija „Dani Slovenije“.

U sklopu manifestacije, Gorenje će predstaviti novitete u svom asortimanu, poput dizajnerske linije aparata za domaćinstvo Gorenje by Starck, u saradnji sa svetski poznatim dizajnerom Philippom Starckom. Posetioci će takođe imati priliku da probaju vrhunsko hladno ceđeno ulje od različitih vrsta semenki i orašastih plodova, koje će se na licu mesta praviti pomoću novog Gorenje aparata za hladno ceđenje ulja koji je jedinstven na srpskom tržištu. Priprema hladno ceđenog ulja u Oil Press aparatu omogućava zadržavanje temperature ispod 49ﹾC, zahvaljujući čemu se u ulju zadržavaju važni vitamini, minerali i enzimi, koji su osetljivi na više temperature kakve se koriste kod standardnog industrijskog ceđenja.

Dane Slovenije svečano otvara Ambasador Slovenije, a potom slede koncert slovenačke muzike u izvođenju ansambla Društva Kredarica iz Novog Sada i folklorni nastup sa narodnim igrama iz Slovenije. Posetioci će moći i da degustiraju tradicionalne slovenačke poslastice.

Posetioci će pored kupovine, moći da osete duh Slovenije u Beogradu, posete izložbu fotografija slovenačkih gradova, kao i da saznaju nešto više o kulturi, jeziku i turizmu ove zemlje.