Nova dizajnerska linija Gorenje by Starck - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Ponedeljak, 25. Januar 2016

Nova dizajnerska linija Gorenje by Starck

Nova dizajnerska linija Gorenje by Starck

Predstavljamo novu kolekciju kuhinjskih aparata Gorenje by Starck koju od sada možete naći u izabranim trgovinama tehnike širom Srbije. Novu liniju frižidera, ugradnih i mikrotalasnih rerni, ploča i aspiratora dizajnerski potpisuje jedan od najvećih kreatora današnjice priznat u celom svetu, Philippe Starck, čija dela odlikuju stroga etika i filozofija, a njegove kreacije su globalne ikone današnjice. U dizajnu više od 10.000 proizvoda, Starck se drži osnove svog stvaranja: fokus na praktičnost i dizajn proizvodi koji čine život kvalitetnijim. Upravo ova filozofija se ogleda u saradnji Gorenje by Starck.

Gorenje by Starck linija obuhvata kuhinjske aparate identičnog dizajna, tako da svako može kreirati svoju jedinstvenu kuhinju. Minimalistički dizajn sa nerđajućim čelikom i visoko reflektujućim staklom je bukvalno odraz ličnosti, doma i životnog stila koji se savršeno stapa sa okruženjem. Napravljenja je po najvišim tehnološkim standardima i sa vrhunskom energetskom efikasnošću. Pažljivo odabrani detalji poput metalnih efekata nerđajućeg čelika i narandžastim drškama sa svojim refleksijama donose dodatnu iskru  života i elegantan pečat kuhinji.

"Sa ovom kolekcijom rešili smo paradoks: stvoriti uređaje koji su tehnološki besprekorni,  a zadržati komfor, toplinu i  ljudski osećaj u njima” Phillppe Starck

Više informacija o kolekciji možete naći na: gorenje.com/gorenjebystarck