Gorenje karavan kroz Srbiju - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Petak, 8. Maj 2015

Gorenje karavan kroz Srbiju

Gorenje karavan kroz Srbiju

Gorenje karavan,na putu kroz Srbiju je uspešno posetio Suboticu, Staru Pazovu, Zrenjanin i Novi Sad.

Ugostili smo preko 400 prodavaca Gorenje aparata koji su imali priliku da čuju i pitaju sve o novoj generaciji ugradne tehnike. Prezentovali smo na najbolji način prisutnim prodavcima i novinarima kao i kupcima prednosti naše nove napredne generacije ugradne tehnike kroz kulinarsko takmičenje „Ko je šef u kuhinji“.

Realizacijom jedinstvenog koncepta na nivou Grupe, smo uspeli da, uz pomoć našeg distributera Eurotehne i četiri direktna kupca, efikasno sprovedemo i omasovimo edukaciju prodavaca ugradne tehnike iz 50 maloprodajnih objekata širom Vojvodine. Ovim smo još više približili Gorenje aparate krajnjim korisnicima i na kreativan način, od naših saradnika, stvorili jedinstvene ambasadore kompanje Gorenje, koji će kroz mrežu od 200 maloprodajnih objekata širom Vojvodine na najbolji način prezentovati novu liniju širokog asortimana „pametnih“ ugradnih aparata.

Pred nama je do kraja ove poslovne godine još pregršt izazova. Nastavak karavana po centralnoj, istočnoj i južnoj Srbiji je put ka ostvarivanju ranije usvojenih ciljeva.
Prvi od njih je uspešno realizovan, plan prodaje za april mesec prebacen je za vise od 7% ili komadno izraženo za preko 1,160 aparata.