Gorenje na sajmu LivingKitchen 2015 u Kelnu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Utorak, 20. Januar 2015

Gorenje na sajmu LivingKitchen 2015 u Kelnu

Gorenje na sajmu LivingKitchen 2015 u Kelnu

I ove godine Gorenje je učestvovalo na sajmu LivingKitchen u Kelnu u Nemačkoj.

Od 19. do 25. januara, Keln je bio svetski centar industrije nameštaja, gde su svoje proizvode izložili svi veliki brendovi. Akcenat je bio na novoj generaciji Gorenje ugradnih aparata, brendu Gorenje+ , dizajn liniji Classico i legendarnim Retro frižiderima.

Izložba LivingKitchen, koja se svake druge godine održava u sklopu IMM sajma, predstavlja stecište svežih ideja i inovacija u segmentu kuhinjskih aparata i okuplja sve glavne trendsetere i najvažnije proizvođače iz ove branše. Na prošlom sajmu izlagalo je preko 200 poznatih brendova iz 22 zemlje. Prošle godine je 1200 izlagača na IMM-u oduševilo 120 000 posetilaca, od čega je polovina došla na sajam iz inostranstva.

Gorenje je predstavilo nove ugradne kuhinjske aparate sa visokim energetskim razredima, koji uz pomoć moderne tehnologije postižu najbolje ukuse i čuvaju sve važne sastojke u hrani. 

Aparati su dizajnirani uz duboko razumevanje i poštovanje potreba savremenog načina života i odlikuju se jednostavnim upravljanjem. Novi ugradni aparati iz Gorenja obraćaju se ljudima koji žive punim plućima, kako na poslu tako i kod kuće, koji uvek očekuju bolje kulinarske rezultate i pravo estetsko iskustvo u svom domu.
Nova generacija ugradnih aparata može se pohvaliti brojnim naprednim rešenjima koji su rezultat dugogodišnjeg znanja i iskustva odeljenja za razvoj. Na sajmu Gorenje je predstavilo i IonGeneration frižidere koji imitiraju prirodnu klimu kako bi hrana što duže ostala sveža, kao i kuhinjske aparate Classico, koji predstavljaju spoj tradicionalnog izgleda i prefinjene tehnologije.

Gorenje Studiju u vašem gradu, možete pronaći sve Gorenje aparate, na jednom mestu, i uz savete prodavaca pronaći aparat koji će na najbolji način zadovoljiti vaše potrebe. Za detaljnije informacije pozovite nas: 0700 100 600, radnim danima 09-17h i subotom 09-12h, ip@gorenje.rs