Gorenje Grupa donira regionu pomoć u vrednosti od 250 000 evra - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Petak, 6. Jun 2014, Beograd

Gorenje Grupa donira regionu pomoć u vrednosti od 250 000 evra

U Srbiji preko 1 000 aparata i besplatna servisna pomoć

Nakon najvećih poplava koje su zadesile područje Balkana u poslednjih 100 godina, Gorenje Grupa je odlučila da stanovništvu ovog regiona pomogne i omogući lakši povratak u svoje domove. Grupa će poplavljenim područjima u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, pružiti pomoć donacijom od 250.000 evra u aparatima i besplatnom servisiranju Gorenje aparata u Srbiji.

Gorenje za Srbiju

Deo budžeta, u iznosu od 1.000 aparata namenjen je za pomoć srpskom stanovništvu kome su ove stravične poplave uništile imovinu. Donacija će biti realizovana u saradnji sa humanitarnim Fondom B92 i Kriznim štabom Ministarstva privrede u saradnji sa državnom agencijom SIEPA.

Osim donacije u aparatima, od 28. maja do 21. juna trajaćeakcija besplatnog servisiranja Gorenje aparata u poplavljenim područjima Srbije. Svi građani iz ugroženih delova zemlje mogu da se jave Gorenje Servisu na broj telefona 0700 100 700, za intervenciju i sve detalje u vezi sa ovom akcijom. Besplatno servisiranje se finansira iz marketinškog budžeta Gorenja Beograd, kao i donacijama zaposlenih koji su se odrekli dela zarade.

Novac koji preostane nakon donacije aparata iskoristiće se za kupovinu pelena, sredstava za ličnu higijenu i drugih sredstava neophodnih porodicama sa decom.