Budite inspirisani! - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Sreda, 4. Septembar 2013, Berlin

Budite inspirisani!

Gorenje će i ove godine na IFA sajmu, najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike, u Belinu, svim zainteresovanim posetiocima predstaviti najveće inovacije iz svog raznovrsnog asortimana. Po prvi put,  Gorenje će potrošače upoznati i sa svojim premium proizvodima švedskog brenda Asko.

Inspirativan i živahan trg prepun ideja i novih modernih proizvoda, 6. septembra će okupiti prve posetioce Gorenje štanda koji se ove godine prostire na čak dva nivoa, na izuzetnih 750 kvadratnih metara. Široka paleta proizvoda zadovoljiće i one najzahtevnije, bilo kog životnog doba i standarda. Među novom generacijom kombinovanih frižidera, veš mašina i sušara,

Gorenje će predstaviti i svoje jedinstvene dizajn linije, kao i aparate koji su pomerili sve granice u tehnološki naprednim rešenjima – rernu HomeChef, i indukcijsku ploču IQook.

IFA sajam se smatra događajem broj jedan u Evropi, kada je reč o potrošačkoj elektronici i industriji bele tehnike. Ove godine, u konkurenciji sa još 1200 poznatih svetskih brendova, Gorenje će se izdvojiti svojim prepoznatljivim dizajnom, jednostavnim linijama u crnoj i beloj boji, ali i plodovima saradnje sa najpoznatijim svetskim imenima, poput OraIta.

Gorenje će na IFA sajmu iskoristiti priliku da ponosno prikaže svoja dostignuća i razvije nove poslovne mogućnosti, kako bi svojim korisnicima širom sveta omogućilo kvalitetnije, efikasnije, štedljivije i dizajnerski usavršene proizvode.