Najbolji proizvod 2013, Gorenje IQook - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Četvrtak, 6. Jun 2013

Najbolji proizvod 2013, Gorenje IQook

Nakon prestižne međunarodne nagrade Red Dot, genijalna Gorenje ploča za kuvanje, IQook, koja je potpuno promenila uobičajeni način kuvanja, dobila je još dva priznanja na svetskom nivou.

Nagrada Plus X dodeljena joj je u dve kategorije, za najbolji proizvod u 2013. godini, i to u kategoriji kućnih aparata, kao i za inovaciju, vrhunski kvalitet, besprekoran dizajn i jednostavnu tehnologiju prilagođenu korisniku.

Stručan žiri bio je oduševljen jedinstvenom senzorskom tehnologijom koja omogućava korisniku veoma jednostavno kuvanje, sa pet predpodešenih programa. Senzori na poklopcu posude i na samoj ploči automatski kontrolišu njen rad, pa nije potrebno više stajati iznad ploče. Ona će se sama isključiti kada voda ispari i smanjiće se ukoliko mleko počne da ključa, zbog čega više nema opasnosti od kipljenja, niti zagorevanja.

Gorenje IQook je prva ploča za kuvanje u svetu koja omogućava potpuno automatsko kuvanje na pari, garantuje savršenu sigurnost i kontrolu sa optimalnim utroškom energije i vremena. Ova ploča predstavlja najbolji tandem za kuvanje saGorenje Home Chef rernom, koja je protekle godine takođe dobila nagradu Plus X. Pored nje, Gorenje je do sada osvojilo 13 istih proznanja, i to, za Simplicitymašinu za pranje veša, Ora-Ïto kolekciju, Pininfarina i frižidere iz Retro kolekcije, kao i mnoge druge proizvode.