Gorenje ostaje među najboljima u dizajnu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Sreda, 13. Mart 2013

Gorenje ostaje među najboljima u dizajnu

Kompanija Gorenje, i ove godine, vratila se, punih ruku, sa prestižnog međunarodnog Red Dot takmičenja, osvojivši čak 5 nagrada za dizajn i inovaciju.

Od skoro 2000 kompanija iz 54 zemlje, Red Dot nagrada pripala je Gorenje Aerogor toplotnoj pumpi inovoj generaciji mašina za pranje veša SensoCare, koju je dizajnirao Dizajn studio Gorenja. Aerogor toplotna pumpa oduševila je žiri, ne samo zbog svojih naprednih funkcija, već zbog toga što nudi korisniku novo estetsko iskustvo: mogućnost uklapanja materijala sa izgledom fasade i okoline. Takođe, SensoCare mašine odnele su pohvale za izgled i ergonomiju upravljačke table, koja je dizajnirana tako da se u potpunosti prilagodi što jednostavnijem rukovanju korisnika. Red Dot priznanja pripala su i plinskim pločama brenda Asko koje poseduju napredne Fusion Volcano grejače, i Asko indukcijskoj ploči, izrađenoj od najfinijeg brušenog stakla.

Red Dot nagrada predstavlja međunarodno priznanje za dizajn, inovaciju i kvalitet, na kojem Gorenje učestvuje već 8 godina zaredom. Do sada, ova kompanija osvojila je čak 24 priznanja, i to za brendove Gorenje, Asko i Atag.