Gorenje na međunarodnom sajmu „LivingKitchen 2013“ - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Utorak, 15. Januar 2013

Gorenje na međunarodnom sajmu „LivingKitchen 2013“

Kao jedna od vodećih kompanija koja postavlja standarde u savremenom opremanju doma, Gorenje ove godine učestvuje na međunarodnom sajmu kuhinjskog nameštaja  „LivingKitchen 2013"  u Kelnu. Od 14. do 20. januara, Gorenje će na preko 350 kvadratnih metara predstaviti najnaprednije aparate svojih brendova, Gorenje, Gorenje + i ATAG.

Ovaj sajam vodi posetioce kroz vreme, upoznajući ih sa kuhinjskim aparatima iz budućnosti, prilagođenim potrebama najzahtevnijeg kupca. Gorenje će na sajmu predstaviti najekskluzivnije aparate iz svoje ponude, poput napredne IQ Cook indukcijske ploče za kuvanje sa IQ senzorima i jedinstvenim IQ programom za kuvanje na pari, iChef rerne sa Wi Fi sistemom za jednostavnije pripremanje hrane, XtremePower indukcijske ploče za kuvanje, frižidere iz Gorenje Retro kolekcije i nove generacije mašina za pranje sudova sa „total dry“ funkcijom i još više prostora za smeštanje sudova. Takođe, biće predstavljene i dizajn linije Ora Ito i Karim Rašid, kolekcije superiornog dizajna koji na savršeno harmoničan način kombinuje inovativne funkcije i praktičnu primenu.

Kao domaćin jednog od  tri najvažnija sajma za industriju bele tehnike, zajedno sa popularnim sajmovima u Berlinu i Milanu, Keln će ove godine privući i najveća imena iz sveta kulinarstva. U okviru Gorenje štanda, poznati svetski kuvar, Saša Venderot, sa velikom strašću će isprobati Gorenje kuhinjske aparate i pripremiti posetiocima ukusna jela.

Upravo na ovaj način Gorenje još jednom pokazuje da je razvijanje novih savremenih proizvoda jedan od glavnih pokretača i rasta kompanije, posvećene  dizajnu, inovacijama i proizvodnji uređaja koji oplemenjuju brojna domaćinstva širom sveta.