Gorenje spremno za IFA sajam - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Četvrtak, 23. Avgust 2012, Berlin

Gorenje spremno za IFA sajam

Završene su pripreme za najveći sajam potrošačke elektronike u Evropi na kojem će Gorenje predstaviti svoja revolucionarna tehnološka rešenja za zdraviji život i jednostavnije kućne poslove. Osim inovacija, Gorenje će na IFA sajmu u Berlinu posetioce upoznati i sa vrhunskim dizajnom aparata, inspirisanim dugogodišnjim iskustvom korisnika.

Ovogodišnji moto Gorenja „Inovacije za zdrav život“, staviće naglasak na proizvode koji će postaviti standard u lakoći brige o domu i ishrani. Gorenje će na sajmu predstaviti najnoviju indukciju, IQ Cook, jedinstvenu tehnologiju kuvanja na paru, zatim novu generaciju mašina za pranje i sušenje veša sa pametnim senzorima, kao i najnovije frižidere i zamrzivače naprednih performansi.

IFA sajam se smatra događajem broj jedan za potrošačku elektroniku i industriju bele tehnike u Evropi. Svake godine najveća svetska imena bele tehnike ovde predstavljaju svoje najsavremenije proizvode i tehnološki usavršena rešenja. Gorenje će na IFA sajmu iskoristiti priliku da ponosno prikaže svoja dostignuća i razvije nove poslovne mogućnosti, kako bi svojim korisnicima širom sveta omogućilo energetski efikasnije, štedljivije i bolje proizvode.