Gorenje oduševilo posetioce sajma i odnelo nagradu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Utorak, 8. Maj 2012, Beograd

Gorenje oduševilo posetioce sajma i odnelo nagradu

Gorenje je na 38. Međunarodnom sajmu građevinarstva odnelo ovogodišnju Nagradu za uspešan promotivni nastup, koju, zajedno sa  Beogradskim sajmom, dodeljuje Udruženje za tržišne komunikacije. Gorenje je donelo veliko osveženje Sajmu i oduševilo posetioce svojim neuobičajenim štandom, koji živopisno oslikava slogan Gorenja, „Pogledaj svet iz drugog ugla“. Ideja o elegantnom kupatilu okrenutom naopako bila je najveća aktrakcija Sajma, ispred koje su se svi slikali, dok je ostatak štanda posetiocima probudio maštu i podstakao ih da razmisle o prolećnoj dekoraciji i ulepšavanju doma.

Gorenje svojim kupcima ima da ponudi mnogo više od bele tehnike, u šta su se uverili ovogodišnji posetioci Sajma, koji su bili prijatno iznenađeni elegantnom i nesvakidašnjom linijom kuhinja, kupatila, keramike, klima, bojlera i toplotnih pumpi. Ukoliko se vi još uvek niste upoznali sa svim asortimanima koje vam nudimo, sada je idealno vreme za to jer popusti i dalje traju, sve do 15. maja!

  • Redovan popust na sve modele kuhinja Gorenje i Marles + dodatni popust od 15% na ugradni tehnikuGorenje, svakom kupcu kuhinje Gorenje ili Marles!
  • Za kupovinu Side by Side frižidera popust od 10%!
  • Za kupovinu frižidera iz retro kolekcije RB 60299 OR/OP/OGR/OO - popust od 12%!
  • Uz kupovinu bilo koje indukcijske ploče - poklon Tombik posuđe!
  • Za kupovinu bojlera - popust od 10%!
  • Uz kupovinu Gorenje keramike - poklon lepak!

Pokrenite maštu, odaberite svoju dozu hedonizma i prepustite se uživanju u novom izgledu vašeg doma!