Gorenje kreativni tim na Mikser festivalu - Gorenje
zatvori
...

Arhiv vesti

Utorak, 29. Maj 2012

Gorenje kreativni tim na Mikser festivalu

Sa željom da još jednom pokaže koliki značaj pridaje estetici, dizajnu i savremenim tehnologijama, Gorenje je odlučilo da ove godine pruži podršku Mikser festivalu. Ovaj festival predstavlja jedan od najposećenijih međunarodnih festivala na kojem se mladi umetnici, dizajneri i arhitekte susreću sa uspešnim i inovativnim kompanijama, predstavljajući na interaktivan način svoje najbolje radove i proizvode.

Kao generalni sponzor Expo zone, kroz postavku Home CHEF elements, Gorenje pruža pravo osveženje i inspiraciju za sve radoznale posetioce Miksera. Zahvaljujući kreativnom timu Gorenja, ljubitelji estetike i inovacija imaju priliku da, na veoma interesantan način, istraže svet najboljih aparata iz poslednje generacije savremenih tehnologija.

Pored Expo zone, Gorenje će izložbom Vremeplov uspomena, u hali Simpo, vratiti posetioce u vreme kada su naši aparati za domaćinstvo izgledali potpuno drugačije, u period kada su naši roditelji slušali ploče i razmenjivali nežnosti na igrankama širom stare Jugoslavije.

Ko su mladi kreativci iz Gorenja?

Lana Savić Sandić
Daje neophodni ženski pečat ostatku tima. Iako je najnežnija pripadnica dizajnerske ekpe, često je najhrabrija. Specijalista za neobična i brza rešenja i inovacije.
Moto: Treba hteti.

Branko Mandić
Jasan i analitičan, postavlja prava pitanja i daje prave odgovore. Ne beži od problema. Specijalista za grafiku, detalje i oblike.
Moto: Hedonizam jača organizam.

Miloš Stevanović
Najmlađi član tima, ali neretko najmudriji. Ne plaši se izazova. Specijalista za 3D modele, enterijer i web.
Moto: Život je lep. Idemo dalje.

Nikola Planojević
MIljenik tima. Idealan za saradnju, vredan, posvećen. Specijalista za velike formate, zahtevne konstrukcije i kolegijalnost.
Moto: Kakve su ti misli, takav ti je život.

Momčilo Sibinović
Predstavlja čvrst oslonac kolegama. Iskustvo mu daje autoritet.
Specijalista za štampu i sve njene tajne.
Moto: Čovek koji ne pravi greške obično ne radi ništa