SmartFlex mašine za sudove - Gorenje
meni+
zatvori
...
Savršeno rade umesto vasSmartflex sudomašine
1

Nove SmartFlex mašine za pranje sudova se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama zahvaljujući širokom rasponu funkcija i unutrašnjosti koja je u potpunosti podesiva i fleksibilna.

Korpe su opremljene istaknutim pokretnim elementima i prilagodive su, kako bi raspoređivanje sudova bilo što lakše. Svaki detalj je pažljivo osmišljen, kako bi rukovanje sudovima bilo što jednostavnije.

Napredna Total Dry funkcija
omogućava da posuđe (pogotovo plastično) nakon pranja bude u potpunosti osušeno. Vrata mašine za pranje sudova se nakon završetka rada automatski otvaraju, kako bi višak pare izašao napolje i istovremeno bio zamenjen svežim vazduhom. Odlično rešenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.

Otkrijte SmartFlex mašine za pranje sudova

Savršeni rezultati pranja, pametna rešenja, savršeno korisničko iskustvo

_products/features/icon - IonTech

IonTech

Bez mirisa, bez briga
Svi smo se susreli sa neprijatnim mirisima koji se mogu širiti iz mašine za sudove koju nekoliko dana punite prljavim posuđem. Napredna tehnologija IonTech u Gorenje sudomašinama deluje na principima procesa jonizacije koji na prirodan način odstranjuje neprijatne mirise i održava vašu sudomašinu svežom, čak i kada je puna prljavog posuđa.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - 16 kompleta posuđa

16 kompleta posuđa

Dovoljno prostora i fleksibilnosti za sve vaše sudove
SmartFlex mašine za pranje sudova obezbeđuju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju pranje do 16 kompleta posuđa u isto vreme. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja sudova i pribora, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - 15-minutni Speedwash

15-minutni Speedwash

Čisti brzo da vi možete da usporite
Možete li zamisliti da ste domaćin porodične večere i da je posuđe korišćeno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada je potrebno poslužiti dezert? Brzi 20-minutni program zajedno sa funkcijom SpeedWash opraće vaše posuđe za samo 15 minuta. Idealno za pranje većih količina posuđa kada vam je dom pun gostiju.
Više informacija
Manje informacija

TotalDry

Automatsko otvaranje vrata nakon završetka rada
Nakon završetka rada, vrata mašine za pranje sudova se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao napolje. Istovremeno u sudomašinu ulazi svež vazduh što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rešenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.

POGLEDAJTE OSTALE FUNKCIJE

klikni da
proširiš

SmartFlex Saveti i Preporuke

Kako prilagoditi prostor u sudomašini?

Korpe u sudomašini se lako prilagođavaju, što će vam omogućiti dovoljno prostora čak i za najveće sudove.

Kako sprečiti hvatanje kamenca na čašama?

Vaše čaše mogu biti čiste i bez kamenca. Pogledajte video!