WaveActive mašine za pranje veša - Gorenje
zatvori
...
ŽIVOT JE DOVOLJNO KOMPLIKOVAN. PRANJE VEŠA NE MORA DA BUDE.Nove WaveActive mašine za pranje veša
1

Gorenje WaveActive mašine za pranje veša su napravljene tako da prljavi deo posla završe na efektan, lak i ekološki prihvatljiv način.

WaveActive koristi napredne tehnologije za superiorne rezultate pranja:

  • AutoWash za vas bira najbolji program za pranje veša koji ste stavili - odeća će uvek biti besprekorno čista
  • DoseAid će vam pomoći da uvek odredite optimalnu dozu deterdženta ili praška, bez obzira na količinu veša koji se pere
  • Posebno dizajniran bubanj mašine sa jedinstvenim 3D rebrima omogućava najnežnije pranje
  • IonTech koristi snagu prirodnog procesa jonizacije, što omogućava optimalne rezultate pranja, bez visoke temperature ili korišćenja dodatnih hemikalija.
  • SteamTech efikasno rehidrira i razgrađuje nečistoće

AutoWash

Uvek pravi program
Ne možete da se odlučite koji program da izaberete? Jednostavno odaberite AutoWash i vaša mašina za veš će odabrati najbolji program za pranje veša koji ste stavili na pranje. Možete da se opustite, odeća će biti besprekorno čista, bez obzira na materijal.
Sve mašine za pranje veša iz WaveActive generacije odgovaraju najstrožijim standardima za očuvanje životne sredine, i mogu se pohvaliti izuzetnom energetskom efikasnošću do A+++ -20%. Uživajte u stvarima koje najviše volite. Veš ostavite nama.

Poklon uz sve WaveActive modele

Uz kupovinu Gorenje mašina za pranje i sušenje veša*, dobijate i poklon* Set za negu lepote: Fen HD 203BG + Presa za kosu HS 90BG (vrednost poklona 6.280 din.), ili  Pegla SIH 1800BT (vrednost poklona 2.990 din.). Poklon akcija traje od 18.03. do 30.04.2019. ili do isteka zaliha.
*Poklon Set za negu lepote HD 2013BG + HS 90BG odnosi se na mašine za pranje iz Advanced i Superior linije, kao i Essential linije sa Inverter PowerDrive motorom. Uz mašine za pranje veša i Essential linije sa standardnim motorom, kao i Primary linije, poklon je pegla SIH 1800BT.

Saznajte više o WaveActive mašinama za pranje veša

Savršeni rezultati, pametna rešenja, savršena lakoća upotrebe

_products/features/icon - IonTech

IonTech

Uklanja fleke 30% efikasnije
IonTech koristi snagu prirodnog procesa jonizacije kako bi efikasnije uklonio nečistoće, bez visoke temperature ili korišćenja dodatnih hemikalija. Prašak za veš se bolje rastvara u vodi, što omogućava ujednačeno pranje veša i 30 % efikasnije uklanjanje fleka, čak i pri niskim temperaturama pranja. IonTech takođe sprečava stvaranje naslaga kamenca na grejaču, što produžava životni vek mašine.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Dubinski opran i mekan veš, bez omekšivača
Zaboravite na omekšivač! Dodatni tretman parom na kraju odabranog programa značajno umanjuje nabore, mirise i bakterije. Vaša odeća će biti temeljno oprana, manje zgužvana i mekša.
_products/features/icon - Inverter PowerDrive motor

Inverter PowerDrive motor

Inverter PowerDrive motor
Ovaj tihi, ali izuzetno efikasni motor, dizajniran je kako bi omogućio dugovečnost vaše mašine za pranje veša, dok istovremeno štedi električnu energiju sa svakim pranjem. Zbog njegove dugovečnosti, Gorenje vam nudi i 10 godina garancije na ovaj motor.
Više informacija
Manje informacija

WaveActive bubanj

Nežno pranje svih vrsta odeće
Jedinstveni talasasti oblik WaveActive bubnja u kombinaciji sa posebnim talasastim 3D rebrima omekšavaju tkaninu i omogućavaju najnežnije pranje. Za savršeno čist i minimalno izgužvan veš.

POGLEDAJTE OSTALE FUNKCIJE

klikni da
proširiš

Saveti i trikovi za bolje pranje

Veš nije čist kao što biste želeli? Pogledajte naš izbor najbolji saveta i trikova za bolje pranje, i vidite rezultate za sebe!

U žurbi ste? Sada možete oprati veš za manje od sat vremena.

Ako vam unutrašnjost mašine miriše malo ustajalo, bez brige. Mi ćemo vam pomoći da se otarasite svih neprijatnih mirisa.

Otkrivamo najbolji način da uklonite uporne fleke od trave!

Prosuli ste vino po vašim omiljenim pantalonama ili majici? Mi imamo rešenje!