Karakteristike mašina za sušenje veša - Gorenje
zatvori
...

Karakteristike mašina za sušenje veša

SensoCare tehnologija

Neverovatno mekan veš
SensoCare tehnologija osigurava da svaka vrsta tkanine bude osušena na najbolji mogući način. Kombinacija temperature, pare, vremena sušenja, i okretaja bubnja pružaju uslove za sušenje kao skrojene za vaš veš. Dok NormalCare pruža unapređene programe sušenja za svaki tip veša, GentleCare će vam obezbediti nežnije sušenje za osetljiv veš.

Toplotna pumpa sa TwinAir funkcijom

Revolucionarna efikasnost
Sve mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom su izuzetno energetski efikasne. Najbolji modeli rangirani su u energetski razred A+++, što znači da troše do 50% manje električne energije u odnosu na aparate iz A energetskog razreda. Gorenje mašina za sušenje veša iz A+++ energetskog razreda sa kapacitetom sušenja od 9 kg je jedinstven aparati na tržištu. Optimizirana toplotna pumpa u jednom od najvećih bubnjeva na svetu kapaciteta od 120 litara, lako će se pobrinuti za velike količine veša. Širi kanali za vazduh takođe doprinose ovakvoj efikasnosti. Uz to, sušenje je mnogo nežnije u odnosu na uobičajene mašine za sušenje. Temperatura sušenja se održava oko optimalnih 50 °C kako bi se predupredilo preterano isušivanje.

SensorIQ

Tehnologija senzora za bezbedno sušenje
Tehnologija pametnih senzora omogućava automatsku kontrolu procesa sušenja prema odabranom programu, vrsti veša, i željenoj suvoći veša. Efikasna komunikacija senzora predupređuje greške i održava najbolje moguće uslove za sušenje veša. Senzori takođe prati sve ostale parametre kako bi smanjili potrošnju električne energije.

IonTech

Jonima protiv alergija
U SensoCare mašinama za sušenje veša, vazduh je ispunjen negativno naelektrisanim jonima, što značajno smanjuje gužvanje vašeg veša. Jonizator stvara okruženje bez alergena, mirisa dima ili polena, ili statičkog elektriciteta koji se skuplja tokom procesa sušenja. Zahvaljujući tome, veš ima bolji miris i lakši je za peglanje.

SteamTech

Manje nabora, lakše peglanje.
Dodatni tretman sa parom na kraju odabranog programa će se pobrinuti da veš bude mnogo glatkiji. Bubanj je ispunjen parom koja ulazi u svako vlakno i omekšava veš na način da je peglanje skoro nepotrebno.

GentleCare

Nežno sušenje osetljivog veša
Specijalan tretman najosetljivijih tkanina koji koristi niže temperature do 40 °C. Duži ciklus sušenja je poptuno siguran i pouzdan, štiti vaš veš da se ne ošteti ili ne deformiše.

TwinAir - efikasno sušenje veša

Ravnomerno osušeno za lakše peglanje
Nežno, ravnomerno osušeno, sa manje nabora, lakše za peglanje, pravo iz mašine za sušenje veša. Sve ovo je moguće zahvaljujući dvosmernom sistemu dovoda toplog vazduha koji prilagođava smer kretanja vazduha sa smerom rotacije bubnja. Ravnomerno raspoređen veš znači i manje međusobnog zaplitanja, a konačni rezultat sušenja je savršen.

FiltrationSupreme

Najveći i najefikasniji sistem filtera na tržištu
Gorenje ima najefikasniji sistem filtriranja na svetu, koji za 40% efikasnije filtrira vazduh u poređenju sa konvencionalnim sistemima. Sadrži specijalni 3D filter postavljen pre jedinice za kondenzaciju, filter u vratima mašine za sušenje veša, i filter u bubnju. Ovi filteri sakupljaju i najmanje komade prašine i vlakana iz veša. Nakon ciklusa sušenja, zadnja dva filtera samo jednostavno obrišite.

AutoDrain - direktni odvod kondenzata

Bez ručnog pražnjenja posude za kondenzat
Ako umesto odvodne odaberete kondenzacijsku mašinu za sušenje veša, otvor za odvod vlage iz prostora nije potreban. Kod ove vrste mašina za sušenje veša vlaga se u obliku vode skuplja u posebnoj kondenzacijskoj posudi zapremine skoro 5 litara, koju nakon završenog sušenja jednostavno ispraznite. Ako posudu za kondenzat odvodnim crevom i AutoDrain povežete s odvodom, ručno pražnjenje posude više neće biti potrebno.

Friendly dizajn

Gorenje mašine za sušenje veša imaju zakošenu upravljačku ploču kako bi omogućili bolju vidljivost i preglednost. Dizajnirane su za jednostavno i prijatno korišćenje, sa jednim od najvećih prečnika otvora vrata, jednostavnim sistemom otvaranja, i lako pristupnim filterima i posudi za kondezat.

Korisniku prilagođena posuda kondenzata

Mašine za sušenje veša svu vlagu iz veša kondenzuju i smeštaju u poseban rezervoar, zato nema potrebe za odzračavanjem. Sijalica na upravljačkoj ploči korisnika obeaveštava kada je rezervoar pun. Posuda rezervoara se može sasvim jednostavno izvaditi i isprazniti, voda se može upotrebljavati i u domaćinstvu.