Generacija Gorenje mašina za pranje veša SensoCare - Gorenje
zatvori
...

Mašina za pranje sa nežnim srcem

Gorenje SensoCare generacija mašina za pranje veša

Gorenje mašina za pranje veša je pouzdani partner u svakodnevnoj nezi vašeg veša. Ona razume naš nedostatak vremena i strpljenja za sitne detalje. Zbog toga, nudi programe koji se savršeno uklapaju u svaki ritam života, nudeći svakom korisniku željenu funkciju. Može oprati brzo; može oprati ekološki prihvatljivo. Može biti tiha; može biti pedantna i temeljna. Bez obzira na režim koji odaberete, vaš veš će uvek biti nežno i pažljivo opran. Tkanina će ostati sveža i gipka, a boje će zadržati svoje prave nijanse.

Perfect care Uvek savršeno opran, odlično očuvan i čist veš
Pametna rešenja Praktična rešenja koja se bave tehnološkim izazovima
Jednostavno za korišćenje Dizajnirane za jednostavnu upotrebu

SensoCare tehnologija

Perfekcija u pranju
SensoCare tehnologija omogućava da se svaka vrsta tkanine opere na najbolji mogući način, uz optimalnu kombinaciju temperature i količine vode, vremena, i brzine obrtanja. Ukoliko je, međutim, vašoj garderobi potrebna posebna nega, programi za pamuk i sintetička vlakna mogu da se prilagode posebnim načinima pranja i funkcijama. NormalCare bira optimalnu kombinaciju sva četiri parametra za svaku turu veša; TimeCare smanjuje trajanje pranja; AllergyCare koristi više vode i dodatna ispiranja; a EcoCare je režim pranja koji je energetski najefikasniji.
_products/features/icon - TimeCare

TimeCare

40% brže pranje
Intenzivno i brže pranje za manje uprljan veš i manje količine.
_products/features/icon - EcoCare

EcoCare

60 % ušteda energije
Vreme pranja je nešto duže, ali je smanjena potrošnja vode i energije.
_products/features/icon - AllergyCare

AllergyCare

Efikasno ispiranje
Temeljno ispiranje je mnogo efikasnije u uklanjanju ostataka deterdženata a sa njima i alergena koji lako mogu izazvati neprijatnu iritaciju na koži.

AntiAllergy programi

Za posebnu zaštitu nežne dečije ili osetljive kože
AntiAllergy Cotton, Baby i AntiMites programi funkcionišu na višim temperaturama sa više vode i dodatnim ispiranjem. Deterdžent se zato efikasnije i bolje rastapa, a veš je izuzetno i temeljno ispran. Deterdžent za pranje, alergeni i grinje, koji prozrokuju iritaciju i neprijatnosti na osetljivoj ili posebno dečijoj koži, tako neće ostati na odeći, posteljini ili drugom vešu koji perete.
_products/features/icon - Baby

Baby

Štiti osetljivu dečiju kožu
Ovaj program koristi više vode kako bi se efikasno rastopio deterdžent i na taj način temeljno oprao veš. Veš se natapa toplom vodom duži vremenski period kako bi se otklonile i najtvrdokornije mrlje hrane za bebe. Veš će biti besprekorno čisto bez tragova praška za pranje i alergena koji mogu iritirati osetljivu kožu beba.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AntiMites

AntiMites

Za kvalitetan san
Ovaj program je namenjen za velike stvari kao što su posteljina, jastuci i ćebad. Da bi se pobrinuli da budu temeljno oprani, ritam pranja je posebno prilagođen kako bi se sprečilo uvrtanje dok dodatno efikasno ispiranje odstranjuje sve alergene i grinje koje mogu izazvati neprijatne reakcije na koži.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AntiAllergy pamuk

AntiAllergy pamuk

Štiti osetljivu kožu
Produženo vreme ispiranja na većim temperaturama sa više vode rezultira odličnim pranjem, a AntiAllergy pamuk program će se pobrinuti za čak i dodatnim temeljnim ispiranjem. Ovaj način pranja je posebno koristan za one sa osetljivom kožom pošto u potpunosti odstranjuje sve iritirajuće alergene.
Više informacija
Manje informacija

SpaDrum

Potpuna briga za veš
Bubanj SensoCare mašine za pranje veša je izrađen od nerđajućeg čelika najboljeg kvaliteta sa izuzetno glatkom površinom. Zbog toga, veš je pažljivo opran, ispran i iscentrifugiran bez ikakvog oštećenja.
_products/features/icon - Perforacija

Perforacija

Voda se nežno raspršuje po bubnju
Male rupice sa prečnikom ne većim od 3 milimetra tretiraju vaš veš izuzetno nežno. pored efikasnog pranja, centrifugiranja i ispiranja one takođe sprečavaju oštećenje vašeg veša. Takođe, veličina, oblik i struktura rasporeda perforacije bubnja smanjuje potrošnju energije i vode.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - 3D rebra

3D rebra

Nežno mešanje veša
Talasasto 3D rebro veš nežno potiskuje ka zadnjem delu bubnja, odatle ga gura i podiže prema vrhu bubnja. Raspoređenost veša u bubnju je zato mnogo bolja, a takođe i delikatno i nežno "masiraju" vaš veš. Kroz otvore na površini rebra prska i dodatna voda , koja pomaže i poboljšava proces natapanja veša.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Zakošena 4D vrata

Zakošena 4D vrata

Uvek na pravom putu
Poboljšana patentirana staklena vrata mašine za pranje veša omogućava aktivno 4D kretanje veša prema središnjem delu bubnja, gde mu se pruža najbolji tretman i maksimalna nega i zaštita. Po završetku pranja je zato veš bolje opran i manje izgužvan, aparat je zahvaljujući optimalnoj raspoređenosti tiši i dugotrajniji.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - StainExpert

StainExpert

Stručnjak koji se suočava sa mrljama
Za efikasno odstranjivanje fleka više nije potrebna visoka temperatura ili dodatno tretiranje veša pre pranja. Uz pomoć ove funkcije, uspešno će se odstraniti četiri tipa najtvrdokornijih fleka: voće (narandže, paradajz sos); organske fleke (masnoće, puter, jaje, trava); vino (tamni voćni sokovi, boja); i kafa (čaj, jogurt, pasta, šminka).
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - UltraWhite

UltraWhite

Belo koje nikada neće postati sivo
Sintetičke tkanine, svila i najlon se lako oštete u mašinama za pranje veša. Zbog toga, razvijen je specijalni program kako bi se omogućilo pranje na nižim temperaturama i kako bi se očuvao kvalitet ovih delikatnih tkanina. Nežnije okrtanje bubnja sa većom količinom vode donosi perfektnu belinu na temperaturi od 30 °C. Za dodatnu svežinu preporučuje se korištenje specijalnih deterdženata.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - PerfectBlack

PerfectBlack

Samo je jedna crna boja
Specijalni program pranja svih vrsta crnih tkanina je sa nežnim okretanjem u većoj količini vode veom aefikasan na temperaturi od 30 °C. Tako više nema potrebe za intezivnim okretajima i upotrebom agresivnih deterdženata, zbog kojih crn veš bledi i posivi. Za osetljiv crn veš se preporučuje upotreba namenskih specijalnih deterdženata.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - NightWash

NightWash

Tiho pranje za nočne sate
Veš ćete lako, bez problema i tiho oprati i noću. Okretanje bubnja je sporije i nežnije, ovde pranje traje malo duže a vaš veš je perfektno čist.
_products/features/icon - SportWash

SportWash

Uvek sveža sportska odeća
Nežno okretanje veša u velikoj količini vode na 30 do 40 °C je idealno za pranje sintetičkih tkanina. Zato, će vaša sportska odeća uvek biti sveža i mirisna, spremna za nove sportske podvige.
_products/features/icon - QuickWash 17'

QuickWash 17'

Brzo i sveže
Manje zaprljan veš može se jednostavno osvežiti za samo 17 minuta na temperaturi 30 °C. Zbog toga, uvek ćete imati spreman veš za oblačenje.

Pogledajte sve karakteristike

Pogledajte naš asortiman