Savršeno sušenje veša - Gorenje
zatvori
...
Savršeno sušenje vešaSensoCare mašine za sušenje
1

Hladni i kišni dani najavljuju dolazak kraćih jesenjih i zimskih dana, koji menjaju način na koji obavljamo poslove u domu - posebno kada je reč o vešu. Dolazak nižih temperatura često znači i premeštanje veša u zatvorene prostorije. Ipak, veš koji se suši unutra ne samo da zauzima dragoceni prostor i zna da potraje više sati, već može izazvati i zdravstvene tegobe izazvane isparenjima ili sporama. To su samo neki od razloga zbog kojih sve veći broj ljudi koristi mašinu za sušenje veša.

Gorenje mašine za sušenje veša sa prilagodljivom senzorskom tehnologijom čine svako vreme i doba godine pogodnim za sušenje veša. Najbolja A-klasa efikasnosti kondenzacije naših mašina za sušenje je pristupačnija nego ikada pre. Najbolja klasa kondenzacije takođe znači da preko 90% vlage ostaje u rezervoaru mašine. Zahvaljujući tome, u vazduh vašeg doma će u godini korišćenja mašine za sušenje biti oslobođeno 55 litara vode (vlage) manje nego što je slučaj kod mašine za sušenja u B klasi kondenzacije, što znači i mnogo zdraviju sredinu za boravak vas i vaših najmilijih.

Rad integrisanog jonizatora čini veš mekanim, mirisnim, i slobodnim od alergena. Tkanina zadržava svoj oblik i elastičnost, pa veš često nećete ni morati da peglate


Poklon uz sve Gorenje mašine za sušenje veša

U periodu od 17.10. do 10.12.2017. uz svaki model Gorenje mašine za sušenje, ili mašine za pranje i sušenje veša, darujemo vam Ariel prašak za pranje veša, u velikom pakovanju namenjenom na 40 pranja.

Saznajte više o Gorenje mašinama za sušenje veša

Pametna rešenja za savršeno suv veš i zdrav dom

_products/features/icon - SensorIQ

SensorIQ

Tehnologija senzora za bezbedno sušenje
Tehnologija pametnih senzora omogućava automatsku kontrolu procesa sušenja prema odabranom programu, vrsti veša, i željenoj suvoći veša. Efikasna komunikacija senzora predupređuje greške i održava najbolje moguće uslove za sušenje veša. Senzori takođe prati sve ostale parametre kako bi smanjili potrošnju električne energije.
Više informacija
Manje informacija

A - učinak kondenzacije

Bez vlage u prostoriji
Zahvaljujući efikasnoj kondenzaciji, sve kondenzacione Gorenje SensoCare mašine za sušenje rangirane su kao ,,A’’ klasa kondenzacione efikasnosti. Tokom procesa sušenja, preko 90% vlažnosti iz veša kondenzuje se i čuva u kondenzacionom rezervoaru, a samo minimalna količina se ispušta u okolinu. Ovo će učiniti temperaturu i nivoe vlažnosti u kupatilu znatno nižim, jer većina vlažnosti iz mokrog veša ostaje u rezervoaru. Veš je uvek osušen do savršenstva, a temperatura i vlažnost vazduha u prostoriji gde je mašina nisu preterani.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Toplotna pumpa

Toplotna pumpa

Revolucionarna efikasnost
Sve mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom su izuzetno energetski efikasne. Najbolji modeli rangirani su u energetski razred A+++, što znači da troše do 50% manje električne energije u odnosu na aparate iz A energetskog razreda. Gorenje mašina za sušenje veša iz A+++ energetskog razreda sa kapacitetom sušenja od 9 kg je jedinstven aparati na tržištu. Optimizirana toplotna pumpa u jednom od najvećih bubnjeva na svetu kapaciteta od 120 litara, lako će se pobrinuti za velike količine veša. Širi kanali za vazduh takođe doprinose ovakvoj efikasnosti. Uz to, sušenje je mnogo nežnije u odnosu na uobičajene mašine za sušenje. Temperatura sušenja se održava oko optimalnih 50 °C kako bi se predupredilo preterano isušivanje.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - IonTech

IonTech

Jonima protiv alergija
U SensoCare mašinama za sušenje veša, vazduh je ispunjen negativno naelektrisanim jonima, što značajno smanjuje gužvanje vašeg veša. Jonizator stvara okruženje bez alergena, mirisa dima ili polena, ili statičkog elektriciteta koji se skuplja tokom procesa sušenja. Zahvaljujući tome, veš ima bolji miris i lakši je za peglanje.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - TwinAir - efikasno sušenje veša

TwinAir - efikasno sušenje veša

Ravnomerno osušeno za lakše peglanje
Nežno, ravnomerno osušeno, sa manje nabora, lakše za peglanje, pravo iz mašine za sušenje veša. Sve ovo je moguće zahvaljujući dvosmernom sistemu dovoda toplog vazduha koji prilagođava smer kretanja vazduha sa smerom rotacije bubnja. Ravnomerno raspoređen veš znači i manje međusobnog zaplitanja, a konačni rezultat sušenja je savršen.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Manje nabora, lakše peglanje.
Dodatni tretman sa parom na kraju odabranog programa će se pobrinuti da veš bude mnogo glatkiji. Bubanj je ispunjen parom koja ulazi u svako vlakno i omekšava veš na način da je peglanje skoro nepotrebno.