Zamrzivači i sandučari - Gorenje
zatvori
...

Ispravno zamrznuta

Vertikalni i horizontalni zamrzivači
Život na brzoj traci i želja za najboljom hranom u bilo koje vreme zahteva mnogo više od vertikalnog ili horizonatalnog zamrzivača od pružanja prostora s niskim temperaturama. Gorenje vam može pomoći po ovom pitanju. Smart tehnologija u Gorenje vertiklanim i horizontalnim zamrzivačima će vam se pobrinuti da mikrokristali formirani tokom procesa zamrzavanja neće oštetiti ćelije u hrani. Kao rezultat toga, hrana će zadržati svoje vitamine, minerale, i - što je najvažnije - svoj ukus. Tako, jagode koje ste ubrali u leto će imati isti ukus kao slatkiš u zimi, i već spremljen ručak će, takođe zamrznut, čekati dok vam ne bude potreban u najboljoj formi. Unutrašnjost je pažljivo osmišljen kako bi se omogućilo uredno skladištenje većih količina namirnica i hrane.
Perfect care Speriorno zamrznuta hrana
Pametna rešenja Rešenja koja su dobrodošla i koja se hvataju u koštac sa tehnoloških izazovima
Jednostavno za korišćenje Dizajnirani da bi bili jednostavni za upotrebu

Preporučeno vreme čuvanja zamrznute hrane

Vrsta hrane Vreme
voće, govedina
od 10 do 12 meseci
povrće, junetina, živina
od 8 do 10 meseci
divljač
od 6 do 8 meseci
svinjetina
od 6 do 8 meseci
seckano ili mleveno meso
4 meseca
hleb, paste, kuvana jela, riba
3 meseca
iznutrice
2 meseca
dimljena kobasica, tovljena riba
1 mesec

NoFrost

Nema više dosadnog odmrzavanja
Savremena NoFrost tehnologija je intenzivno kruženje hladnog vazduha kako bi se eleminisalo nakupljanje vlage u frižideru i zamrzivaču. Ovo sprečava nakupljanje leda na hrani i u unutrašnjosti aparata. Iskorišćenost prostora je optimalna, nema više potrebe za odmrzavanjem i čišćenjem aparata od leda. Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lepiti jedni za druge, što značajno unapređuje urednost i peglednost sadržaja.

XXL SpaceBox

Dovoljno prostora za XXL ćurku
Najveća fioka je idalno mesto za čuvanje velikih namirnica kao što je ćurka, nekoliko pizza ili torte.
_products/features/icon - FastFreeze

FastFreeze

Funkcija u zamrzivaču koja služi za brzo zamrzavanje namirnica. Temperatura se automatski spušta na -24° i ostaje takva narednih 50 sati. Idealna funkcija posle povratka iz velikih nabavki.
_products/features/icon - FrostLess

FrostLess

Manje leda, manje problema
Poboljšana izolacija efikasno smanjuje stvaranje leda na hrani i u unutrašnjosti aparata. To znači manje zamornog odmrzavanja i manji računi za struju.
_products/features/icon - SimpleUse

SimpleUse

Garantovan konfor
Pažljivo pozicionirano svetlo u poklopcu škrinje će omogućiti jasan pogled, a pomerajuće korpe omogućavaju jednostavan pristup zamrznutoj hrani. Masivna izdržljiva šarka od metala će držati poklopac delom ili potpuno otvorenim tako da ga nećete morati pridržavati svojom rukom. Napredno rešenje koje izjednačava pritisak kako bi smanjio vakum nakon što se poklopac zatvori omogućava da škrinju ponovo otvorite odmah nakon što je zatvorite.
Više informacija
Manje informacija

Pogledajte sve karakteristike

Pogledajte naš asortiman