Side by side - Gorenje
zatvori
...
#INSTALOVEGORENJE SIDE BY SIDE RASHLADNI APARATI
1
Side by side kombinovani frižideri su najbolji izbor za sve koji žele praktičan i efikasan način za održavanje namirnica svežim. Kombinovanjem modernog dizajna sa moćnom tehnologijom i prostranom unutrašnjošću, ovi aparati vam omogućavaju lako pristupačan i dobro raspoređen prostor za odlaganje svih vaših namirnica.

Zahvaljujući velikoj zapremini, smanjuje se  broj odlazaka u kupovinu, kao i  količina bačene hrane zahvaljujući boljoj preglednosti namirnica. Nije ni čudo što ćete se zaljubiti u njih na prvi pogled.

Side by side frižider NRS 9181 VXB je samo jedna od atraktivnih nagrada koju možete osvojiti od 14.06. do 03.07.2019., kupovinom bilo kog samostalnog ili ugradnog Gorenje frižidera.

Otkrijte Gorenje side by side frižidere

Prostran i efikasan

_products/features/icon - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Bez potrebe za otapanjem
Jedan od najboljih sistema za hlađenje na tržištu, ugrađen je zamrzivački deo, koji sprečava nakupljanje leda i inja. Zahvaljujući tome, nećete morati da se bavite odleđivanjem Zamrzivača, a njegov prostor će biti efikasnije iskorišćen. Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lepiti jedno za drugo, pa će vaš zamrzivač bude uredan i čist
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - SensoTech

SensoTech

Unapređena kontrola preko LED ekran
Velik i jasno čitljiv LED ekran omogućava instant upravljanje i podešavanje temperature. Karakteristike kao što su FastFreeze i HolidayMode se mogu uključiti jednostavnim dodirom. A u slučaju iznenadnog povećanja temperature u frižideru, integrisani alarm će vas momentalno upozoriti.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Inverterski kompresor

Inverterski kompresor

Pouzdan, tih i dugotrajan
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se adaptiraju na promenu temperature u frižideru - primera radi, kada se otvaraju vrata, biće smanjene fluktuacije u temperaturi i uslovi čuvanja namirnica će biti mnogo bolji.
Više informacija
Manje informacija

XtraSpace

Praktičan i prostran
Efikasno dizajnirana unutrašnjost pruža dovoljno prostora za velike količine hrane, što će vam uštedeti na čestim odlascima u nabavku. Hrana se može jednostavno organizovati na staklenim policama, u velikim fiokama, ili na policama u vratima, tako da ćete uvek moći jasno da vidite šta je sve dostupno, i time ređe dolaziti u situaciju da bacate hranu.

VIŠE KARAKTERISTIKA

klikni da
proširiš