Side by side - Gorenje
zatvori
...
#INSTALOVEGORENJE SIDE BY SIDE RASHLADNI APARATI
1
Side by side kombinovani frižideri su najbolji izbor za sve koji žele praktičan i efikasan način za održavanje namirnica svežim. Kombinovanjem modernog dizajna sa moćnom tehnologijom i prostranom unutrašnjošću, ovi aparati vam omogućavaju lako pristupačan i dobro raspoređen prostor za odlaganje svih vaših namirnica.

Zahvaljujući velikoj zapremini, smanjuje se  broj odlazaka u kupovinu, kao i  količina bačene hrane zahvaljujući boljoj preglednosti namirnica. Nije ni čudo što ćete se zaljubiti u njih na prvi pogled.

Otkrijte Gorenje side by side frižidere

Prostran i efikasan

_products/features/icon - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Bez potrebe za otapanjem
Jedan od najboljih sistema za hlađenje na tržištu, ugrađen je zamrzivački deo, koji sprečava nakupljanje leda i inja. Zahvaljujući tome, nećete morati da se bavite odleđivanjem Zamrzivača, a njegov prostor će biti efikasnije iskorišćen. Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lepiti jedno za drugo, pa će vaš zamrzivač bude uredan i čist
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - SensoTech

SensoTech

Unapređena kontrola preko LED ekran
Velik i jasno čitljiv LED ekran omogućava instant upravljanje i podešavanje temperature. Karakteristike kao što su FastFreeze i HolidayMode se mogu uključiti jednostavnim dodirom. A u slučaju iznenadnog povećanja temperature u frižideru, integrisani alarm će vas momentalno upozoriti.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Inverterski kompresor

Inverterski kompresor

Pouzdan, tih i dugotrajan
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se adaptiraju na promenu temperature u frižideru - primera radi, kada se otvaraju vrata, biće smanjene fluktuacije u temperaturi i uslovi čuvanja namirnica će biti mnogo bolji.
Više informacija
Manje informacija

XtraSpace

Praktičan i prostran
Efikasno dizajnirana unutrašnjost pruža dovoljno prostora za velike količine hrane, što će vam uštedeti na čestim odlascima u nabavku. Hrana se može jednostavno organizovati na staklenim policama, u velikim fiokama, ili na policama u vratima, tako da ćete uvek moći jasno da vidite šta je sve dostupno, i time ređe dolaziti u situaciju da bacate hranu.

VIŠE KARAKTERISTIKA

klikni da
proširiš