Samostalni i kombinovani frižideri - Gorenje
zatvori
...

Čuvari vitamina

Frižideri IonGeneration
Iako se ne koriste za kuvanje, Gorenje frižideri su centar svake kuhinje. Njihov zadatak je jednostavan - da osiguraju da vaša omiljena hrana uvek bude na raspolaganju. Odlikuju se pametnom tehnologijom koja oponaša uslove nalik onima u prirodi, koji pomažu da se hrana duže održi svežom, ukusnom i punom važnih hranljivih sastojaka. Unutrašnjost je pažljivo dizajnirana, kako bi se korisniku omogućila optimalna preglednost i obilan prostor za čuvanje namirnica. Sa spoljašnje strane, njihov superiorni dizajn pridodaje pravu vizuelnu notu svakom domu. Povrh svega, oni su suptilno šarmantni uz tih i ekonomičan rad, i ubedljivu dugotrajnost.
Savršena briga Uvek sveža i ukusna hrana
Pametna rešenja Rešenja koja su dobrodošla i koja se hvataju u koštac sa tehnoloških izazovima
Laki za korišćenje Dizajnirani za jednostavnu upotrebu

IonAir sa MultiFlow 360° funkcijom

Idealna mikroklima na svakoj polici
Napredna tehnologija u frižideru oponaša prirodni proces jonizacije vazduha, kako bi se hrana održala svežom što duže. Negativno naelektrisani joni koje proizvodi aparat konstatno osvežavaju vazduh imitirajući optimalnu prirodnu mikroklimu, što stvara idealno okruženje za svežu hranu. MultiFlow 360° sistem ravnomerno raspoređuje jonizovani vazduh kroz 14 ventilacionih otvora kako bi održavao temperaturu konstantnom na svakoj polici.

AdaptTech tehnologija

Frižider koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametni sistem je razvijen kako bi održao optimalnu temperaturu u frižideru bez obzira na učestalost otvaranja vrata. Kada su vrata otvorena, temperatura se ubrzano podiže, i hrana je izložena "termalnom šoku" koji izaziva brže propadanje hrane. Frižider konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga, tehnologija unapred "zna" kada će se otvarati vrata frižidera, pa će pre nego što se to desi automatski smanjiti temperaturu za 1 ili 2 °C, kako bi temperatura u unutrašnjosti mogla da bude konstantnija, a hrana što duže sveža i puna hranljivih sastojaka.

NoFrost Plus tehnologija

Bez zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih sistema za hlađenje na tržištu, postavljen je u delu za zamrzivač, gde sprečava skupljanje leda i smanjuje potrošnju energije. Istovremeno, u delu za frižider, omogućava mikroklimu idealnu za držanje hrane svežom. Kruženje jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale.

ConvertActive kombinovani frižider

Velika žurka može da počne
ConvertActive kombinovani frižider samo jednim pritiskom dugmeta pretvara zamrzivački deo u frižiderski deo ili veliki ZeroZone odeljak, što stvara više mesta za smeštanje hrane ili pića.
_products/features/icon - CrispActive sa VitaLight

CrispActive sa VitaLight

Produžena svežina
Fioka za voće i povrće sa posebnim VitaLight svetlom produžava svežinu hrane. Spektar narandžaste svetlosti usporava prirodni proces sazrevanja voća i povrća, te zadržava vitamine i minerale koji se nalaze u ovim namirnicama.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - FreshActive fioka

FreshActive fioka

Maksimalna svežina
Ova fioka je idealna za čuvanje mesa, ribe i plodova mora. Temperatura je nekoliko stepeni niža nego u preostalom delu frižidera, što značajno produžava svežinu namirnicama.
_products/features/icon - CrispZone fioka sa HumidityControl-om

CrispZone fioka sa HumidityControl-om

Sveže kao u vašem vrtu
CrispZone je jedna od najvećih fioka za voće i povrće na tržištu. Niža temperatura i opcija za prilagođavanje vlažnosti produžavaju svežinu namirnicama.
_products/features/icon - ZeroZone fioka

ZeroZone fioka

Sveže kao da je tek iz mora
Fioka u kojoj se održava temperatura od oko 0 °C je idealna za čuvanje svežeg ili mariniranog mesa, ribe i morskih plodova. Na taj način se rodužava svežina osetljivih namirnica i pomaže zadržavanje prirodne sočnosti i hranljivih sastojaka.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Inverterski kompresor

Inverterski kompresor

Stabilan, tih i izdržljv
Inverterski kompresori su tiši, imaju duži vek trajanja i ekonomičniji su u odnosu na uobičajene kompresore. Kada god temperatura u unutrašnjosti frižidera poraste usled otvaranja vrata, inverterski kompresor omogućava brzo i efikasno hlađenje, održavajući hranu svežom duže.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - XtremeFreeze

XtremeFreeze

Zamrzavanje u trenu
Nakon aktivacije ove funkcije, hrana smeštena u posebnu fioku u zamrzivaču će biti zamrznuta za upola manje vremena od uobičajenog. Brzo zamrzavanje na izuzetno niskim temperaturama ispod -30 °C dovodi do formiranja mikrokristala, koji za razliku od sporog zamrzavanja, ne oštećuju nutritivnu strukturu namirnica. Ovaj takozvani "šok" pristup zamrzavanju čuva sve hranljive sastojke i ukuse u hrani. Nakon nešto manje od 24 časa, funkcija se automatski isključuje, i temperatura u fioci se vraća na inicijalno postavljenu temperaturu.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - XXL SpaceBox

XXL SpaceBox

Dovoljno prostora za veliki but
Najveća fioka je idalno mesto za čuvanje velikih namirnica kao što je svinjski but, torta ili više kutija pizze.
_products/features/icon - SimpleSlide posude u vratima

SimpleSlide posude u vratima

Za velike i male flaše
Police u vratima frižidera su prilagodljive po visini, i mogu se jednostavno pomeriti gore ili dole kako bi se lakše smestilo do 5 kg namirnica različitih oblika i veličina.

Pogledajte sve karakteristike

Pogledajte naš asortiman