Karakteristike zamrzivačkih aparata - Gorenje
zatvori
...

Karakteristike zamrzivačkih aparata

Perfect care

FastFreeze

Funkcija za brzo zamrzavanje namirnica i hrane
Za pravi podsticaj za brzo zamrzavanje, odaberite model s funkcijom FastFreeze koji zamrzava hranu na izuzetno niskim temperaturama, ispod -24 ° C. Održavanje kvalitete smrznute hrane u velikoj meri zavisi od toga koliko je brz proces zamrzavanja. Kada je proces zamrzavanja brži, kristali koji se formiraju su manji i ne oštećuju ćelije u hrani, što joj omogućava da zadrži vitamine, minerale i hranjive sastojke duže. Ako funkciju ne isključite ručno, FastFreeze proces zamrzavanja se automatski isključuje nakon određenog vremenskog perioda i zamrzivač vraća na početni odabir temperature.

Pametna rešenja

NoFrost

Nema više dosadnog odmrzavanja
Savremena NoFrost tehnologija je intenzivno kruženje hladnog vazduha kako bi se eleminisalo nakupljanje vlage u frižideru i zamrzivaču. Ovo sprečava nakupljanje leda na hrani i u unutrašnjosti aparata. Iskorišćenost prostora je optimalna, nema više potrebe za odmrzavanjem i čišćenjem aparata od leda. Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lepiti jedni za druge, što značajno unapređuje urednost i peglednost sadržaja.
_products/features/icon - FrostLess

FrostLess

Manje leda, manje problema
Poboljšana izolacija efikasno smanjuje stvaranje leda na hrani i u unutrašnjosti aparata. To znači manje zamornog odmrzavanja i manji računi za struju.
_products/features/icon - A++

A++

Najveći energetski razred
Poboljšani sistem hlađenja omogućava odlične uslove za postizanje najvišeg energetskog razreda. Horizontalni zamrzivači sa A++ energetskom efikasnosti troše 40% manje struje nego oni u A klasi.

Jednostavno za korišćenje

XXL SpaceBox

Dovoljno prostora za XXL ćurku
Najveća fioka je idalno mesto za čuvanje velikih namirnica kao što je ćurka, nekoliko pizza ili torte.
_products/features/icon - Control and safety

Control and safety

Mehanička kontrola horizontalnog zamrzivača
Mehanička upravljačka jedinica se nalazi na prednjoj strani u donjem desnom uglu horizontalnog zamrzivača. Podešavanje temperature i funkcija FastFreeze dopunjeni su sa dva signalna svetla i signalnom lampicom za visoku temperaturu.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - SimpleUse

SimpleUse

Garantovan konfor
Pažljivo pozicionirano svetlo u poklopcu škrinje će omogućiti jasan pogled, a pomerajuće korpe omogućavaju jednostavan pristup zamrznutoj hrani. Masivna izdržljiva šarka od metala će držati poklopac delom ili potpuno otvorenim tako da ga nećete morati pridržavati svojom rukom. Napredno rešenje koje izjednačava pritisak kako bi smanjio vakum nakon što se poklopac zatvori omogućava da škrinju ponovo otvorite odmah nakon što je zatvorite.
Više informacija
Manje informacija