Šporeti za savršene gurmanluke - Gorenje
zatvori
...
ŠPORETI ZA SAVRŠENE GURMANLUKEPOKLON AKCIJA UZ REGISTRACIJU
1
Želite da iznenadite porodicu i prijatelje sa izuzetnim ručkom?
Sa novim Gorenje HomeMade šporetima možete lako pripremiti veliki broj jela - tako ukusnih, kao da su pravljena u tradicionalnoj peći na drva. Jednostavno upravljanje, praktične funkcije i pouzdan rad pomoći će vam da ostvarite sve kulinarske fantazije!

Kupovinom Gorenje HomeMade šporeta u periodu od 21.09. do 21.10.2020. obezbedili smo vredne poklone u zavisnosti od izabranog modela šporeta:
Tekstilni kuhinjski set (kuhinjska krpa x 2 kom., rukavica, podmetač i pamučna torba za kupovinu), Toster T 850WE i Toster T 800ORAB

Pravo na poklon se ostvaruje popunjavanjem obrasca za registraciju najkasnije do 31.10.2020. Poklon će biti isporučen na adresu navedenu pri registraciji u roku od najkasnije 30 (trideset) dana od dana uredne registracije.

Saznajte više o Gorenje HomeMade šporetima

Pametna rešenja za ukusne rezultate

_products/features/icon - HomeMade oblik

HomeMade oblik

Sve prednosti pečenja u pećima na drva
Tradicionalni, zaobljeni oblik Gorenje rerni je jedna od najvažnijih karakteristika naših šporeta. Inspirisan je tradicionalnim pećima na drva, i omogućava slobodno kretanje toplog vazduha. Pošto se na taj način hrana zagreva ravnomerno sa svih strana, uvek će biti savršeno pečena: hrskava spolja i sočna iznutra.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - BigSpace

BigSpace

Više prostora, za još veću slobodu u kuvanju
Povećani kapacitet rerne (do 70 litara) omogućava istovremeno pripremanje većih količina hrane. Optimizovana cirkulacija vazduha omogućava vazduhu da se slobodno kreće unutar rerne, a uz BigSpace veličinu rerne, u njih se lako može smestiti i velika ćurka ili svinjski but.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - SuperSize

SuperSize

XXL plehovi koji odgovaraju svim rernama
Gorenje šporeti pružaju veću površinu za pečenje, i mogućnost korišćenja XXL plehova. Inovativna rešenja omogućavaju optimizovano trošenje struje i ravnomerno ispečenu hranu, bez obzira na količinu. Efikasno se koristi puna širina rerne dok se napredna tehnologija brine za to da hrana bude ravnomerno ispečena na svim nivoima.
Više informacija
Manje informacija

MultiAir tehnologija

Savršeno sa svih strana
MultiAir tehnologija garantuje optimalnu cirkulaciju toplote unutar rerne. Zahvaljujući pametno postavljenim otvorima za ventilaciju na zadnjem zidu, i jedinstvenom zaobljenom obliku, vazduh u rerni se ravnomerno raspoređuje. Ventilator omogućava cirkulaciju toplog vazduha kroz celu zapreminu rerne, čineći hranu savršeno ispečenom sa svih strana. Dinamično kretanje vazduha takođe omogućava istovremeno pečenje na više nivoa bez mešanja mirisa i ukusa.

POGLEDAJTE OSTALE FUNKCIJE

klikni da
proširiš