Ploče za kuvanje - Gorenje
zatvori
...

Savršen ukus

Nova generacija ugradnih ploča
Svi mi želimo da kuvamo kao profesionalci, impresioniramo naše goste i poslužiti zdrave obroke za našu porodicu. Obično, to podrazumeva posebna znanja ili profesionalnu opremu. Gorenje ploče za kuvanje su dizajnirane za lako korišćenje funkcije koje omogućavaju svakome da kuva sa sjajnim rezultatima. Indukcijske ploče, HiLight staklokeramičke ploče i plinske ploče za kuvanje su sve opremljene sa karkateristikama koje omogućavaju kuvanje bez napora.

XpandZone

Posebna velika površina za izvrsne rezultate
XpandZone omogućavaju kuvanje na skoro celoj površini indukcijske ploče za kuvanje. Kada se aktivira ova funkcija može se koristiti cela indukcijska površina. Spajanje zona omogućava više mesta za kuvanje, mesto za veće posude, ili za 2 ili više manjih posuda. Pošto indukcijska ploča za kuvanje ima dve XpandZone, jedna se može aktivirati, a druga se može koristiti odvojeno kao tradicionalne zone za kuvanje.

PowerBoost Supreme

Kad vam se žuri, ne brinite
PowerBoost Supreme omogućava izuzetno intenzivnu toplotu posudi i drastično smanjuje vreme čekanja. Potrebno je samo 4.2 minuta da se zagreje 2l vode, što je izuzetno vremenski efikasno. Ova se karakteristika može pronaći kod Superior modela Gorenje indukcijskih ploča.

BridgeZone

Jednostavan plan za velike posude
Indukcijska ploča sa dve spojive zone olakšava kuvanje u velikim posudama. Dve odvojene zone za kuvanje se spajaju tako da formiraju jednu sa jednim jednostavnim dodirom. Idealno za pripremu većih komada hrane.
_products/features/icon - Visokoefikasni gorionici

Visokoefikasni gorionici

Veća snaga plina
Značajno poboljšani plinski gorionici omogućavaju do 10% efikasniju upotrebu plina.
_products/features/icon - Wok Gorionik

Wok Gorionik

Izvorni azijski ukus, kod kuće
Gorionik za wok dostiže visoku temperaturu veoma brzo, što azijsku kuhinju čini svakome lako dostupnom.
_products/features/icon - PowerZone

PowerZone

Brzo
Ova funkcija će pojačati snagu HiLight zone za kuvanje za 25%, što omogućava da kuvate mnogo brže dok istovremeno trošite manje energije.

IQcook indukcijska ploča

Zahvaljujući saradnji između IQ senzora na poklopcu i senzora unutar indukcijske ploče IQcook, vi ste u mogućnosti da potpuno automatski kuvate. Bežičnu komunikaciju između posude i ploča zapravo kontroliše sam postupak, pružajući potpuno automatsko kuvanje.
_products/features/icon - IQpro

IQpro

Kuvarski maraton, postao je neverovatno jednostavan
IQpro nudi jednostavan način da pripremite jela koja zahtevaju duže vreme kuvanja sa sporijim zagrevanjem ili kuvanjem na nižoj temperaturi, konstantnoj temperaturi. Idealno za pripremanje jela kao što je gulaš.
_products/features/icon - IQpoach

IQpoach

Tačno prava temperatura
IQpoach održava temperaturu između 71 i 85°C i sprečava prekuvavanje. Hrana zadržava svoju prirodnu boju, sokove i ukus. Specifična i konstantna temperatura je idealna za recepte kao što je poširanje jaja.
_products/features/icon - IQgrill

IQgrill

Perfektno grilovan odrezak
IQcook ploča za kuvanje čini grilovanje drastično jednostavnim, čak i sa veoma malo ili bez imalo ulja. Ona nudi tri nivoa zapečenosti jela i sprečava da hrana zagori.
_products/features/icon - IQboil

IQboil

Ni jedna kap ne napušta posudu
IQboil može veću količinu vode dovesti do ključanja veoma brzo. Kada voda počne da ključa, poseban senzor postavlja temperaturu na nižu temperaturu ključanja. Ova senzorska kontrola takođe sprečava bilo kakva kipljenja iz posude. Idealno za pripremu supa i paste.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - IQsteam

IQsteam

Vitamini ostaju
Ova funkcija omogućava kuvanje na pari sa veoma malo vode. Potrebno je svega 0.5 dl vode za pripremu 1 kg povrća. Ona aktivno sprečava hranu od prekuvavanja, što je postignuto senzorskom kontrolom. Ova funkcija zadržava vitamine, minerale i prirodnu boju povrća.
Više informacija
Manje informacija

Pogledajte sve karakteristike

Pogledajte naš asortiman