Parne rerne - Gorenje
zatvori
...

Nežan izvor zdravlja i ukusa

Nova generacija parnih rerni
Kuvanje je izuzetno složen proces. Ovde se dogoditi mnogo različitih stvari i bezbroj okolnosti sudaraju. Potrebno je mnogo naučnih saznanja i godine razvoja da biste došli do karakteristika i funkcija koje su u stanju da se tretiraju hranu ne samo kao robusan izvor energije, već i kao delikatan izvor vitamina, minerala, vlakana i naravno, mirisa, ukusa i zadovoljstva. Gorenje kombinovane parne rerne uključuju obećanje zdrave hrane, hrana je spremljena uz poštovanje za sve svoje vredne sastojke i sa fokusom na potrebe organizma. Gorenje parne rerne uključuju standardne i kompaktne modele.

PureSteam

Bez kapljica vode, samo čista para
Gorenje kombinovane rerne na paru karakterišu odlične performanse kuvanja na pari koju proizvode bez kapljica vode. Ovo sprečava da hrana bude gnjecava, zadržava nutritivne sastojke i održava vlažnost hrane i pun ukus. Idealna je i za odmrzavanje pošto vruća para ravnomerno okruži hranu bez stvaranja pregrejanih tačaka.

MultiSteam 360°

Potpun pristup kuvanju na pari
Nakon što para uđe u rernu kroz brojne otvore, specijalni ventilator je raspoređuje jednako, dajući hrani nežan i pažljiv osećaj. Jedan rezervoar vode je dovoljan za čitav proces kuvanja tako da nije potrebno dodatno otvaranje rerne i rezervoara, što štedi vreme i energiju i poboljšava ukupan rezultat kuvanja na pari. Hrana pripremljena na pari zadržava svoje nutritivne vrednosti i ne zahteva dodatno ulje.
_products/features/icon - WaterTank

WaterTank

Voda pri ruci
Veliki, praktični i elegantni rezervoar za vodu je jednostavno dostupan i može se dopuniti čak i tokom procesa kuvanja, bez prekidanja. Rezervoar kapaciteta 1.3l je pametno pozicioniran za jednostavnije upravljanje i dizajniran tako da nudi više mesta i spreči prosipanje. Lako se može rastaviti i očistiti u mašini za pranje sudova. Kapacitet je dovoljan za najduže programe kuvanja na pari.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - HealthyReheating

HealthyReheating

Ravnomerno podgrejano ili odmrznuto
Kombinovana parna rerna može se koristiti za podgrejavanje ili odmrzavanje jela. Kada se hrana ponovo zagreva, ona se neće dodatno skuhati i neće se dodatno isušiti. Odmrzavanje je ravnomerno i dovoljno lagano kako struktura hrane ne bi bila narušena. Zbog toga, odmrzavanje i podgrevanje u kombiniranoj parnoj rerni je jednostavno zdravije.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Descaling

Descaling

Vodeni kamenac nije problem
Funkcija čišćenja vodenog kamenca radi automatizovano. Po potrebi, podseća korisnika da pokrene proces čišćenja kamenca. Nakon što se doda posebno sredstvo, potreban je samo 1 sat da se kompletan proces završi.

Pogledajte sve karakteristike

Pogledajte naš asortiman