Usisivači - Gorenje
zatvori
...
U SAVRŠENOJ HARMONIJI SA VAŠIM RITMOMGorenje usisivači sa svojom naprednom tehnologijom, kvalitetnim materijalima i sjajnim dizajnom, efikasno će vam pomoći dok se starate o svom domu. Istovremeno, oni mogu biti lepi i nezahtevni partneri u plesu, prateći Vaš ritam.
1
GLAVNE FUNKCIJE
Istražite funkcije koje će vam pojednostaviti i olakšati svakodnevne poslove.
Više Zatvori
SuperSilent
Više
SaveSpace
Više
Hepa Filtration
Više
TelescopeTube
Više
SmartParking
Više
5BagsExtra
Više
SuperSilent
Usisivače Gorenje karakteriše izuzetno tih, a izuzetno efikasan i siguran HighPerformance motor, koji garantuje snažniji protok vazduha i nižu potrošnju električne energije. Za potpune rezultate usisavanja sa minimalnom bukom u vašem domu.
SaveSpace
Od sada ćete imati nastavke za usisavanje sve pri ruci. Usisivači imaju posebno namenjen prostor za čuvanje nastavaka, koji vam omogućava jednostavnu upotrebu i čuvanje i obezbeđuje da su nastavci uredno i lepo složeni.
Hepa Filtration
HEPA filter uklanja najmanje 99,95% čestica nečistoća iz vazduha, uključujući polen i grinje, što je posebno važno za one koji pate od astme ili alergija. Sav vazduh koji usisivač usisa prolazi kroz HEPA filter gde prašina i čestice nečistoće zadržavaju u vlaknima filtera.
TelescopeTube
Ultra laka teleskopska cev laka je za rukovanje, razvlači se i sklopiva je. Može se tokom upotrebe podesiti kako bi bila maksimalno komforna. Teleskopska cev se nudi kao aluminijumska ili u verziji presvučena hromom.
SmartParking
Usisavači imaju poseban žljeb koji jednostavno i praktično pridržava četku ili usisnu cev nakon čišćenja ili za vreme pauza. Jednostavno gurnite cev u taj žljeb gde će ona sigurno sačekati sledeću upotrebu.
5BagsExtra
Kada kupite Gorenje usisivač, možete usisati do 17,5 litara prašine bez dodatnog troška zbog toga što sa novim usisivačem dobijate I pet dodatnih kesa: tri papirne kese za jednokratnu upotrebu, jedna ponovno upotrebljiva kesa od platna/tkanine i jedna kesa od mikrofiltera za maksimalno filtriranje prašine.
SuperSilent
SaveSpace
Hepa Filtration
TelescopeTube
SmartParking
5BagsExtra
PODACI
Obratite pažnju na značajne brojke koje pokazuju pravu vrednost naših usisivača.
Više Zatvori

Štede struju

Gorenje usisivači su po potrošnji električne energije klasifikovani u najvišem rangu - A Klasi, što znači da troše manje od 62 kWh godišnje.

Tihi rad

Među najtišim su na tržištu, sa glasnoćom od 70 dB, što je ekvivalent tihog razgovora.

Savršeni rezultati

Integrisana HEPA filtracija zadržava 99.95% čestica prašine i gnjida, za čistiji vazduh u vašem domu.

Modeli