Karakteristike - Gorenje
zatvori
...

Karakteristike

Novi ručni mikser Gorenje - DC - Jednosmerni motor

Novi ručni mikser sa jednosmernim motorom brži je i efikasniji. Pametno kućno pomagalo odgovorno je za lakše i bolje izmešanu hranu u vrlo kratkom vremenu.

Jednosmerni motor pruža veliku efikasnost, duži ciklus rada i duži životni vek. Ovaj ćete mikser bezbrižno koristiti godinama.

Četverostruki nož

Naš model kuhinjskog robota ima posebne noževe od nerđajućeg čelika sa četiri oštrice od koji se svaka nalazi na svojoj visini. To omogućava uefikasnije i brže seckanje i rezanje. U letnjim mesecima bićete dodatno zahvalni za njegovu pomoć jer će vam svojom sposobnošću drobljenja leda hladiti vaše omiljene napitke.

CableIN

Kod našeg novog miksera
Kod naše nove miješalice više nema problema s kabelom. S funkcijom CableIN, samo pritiskom na jedan gumb, kabel će se automatski smotati u aparat.

2 u 1

Mi u Gorenju smo uspešno spojili u jedan dva najvažnija aparata u bilo kojoj kuhinji: ručni i štapni mikser. Aparat ima četiri brzine i nekoliko dodataka: dva za mešanje, dve žičane metlice za tučenje i dodatak za pričvršćivenje štapnog miksera. Kada štapna miksera nije u upotrebi, njegov se otvor za montažu jednostavno zatvori automatskim sigurnosnim poklopcem. Aparat 2 u 1 zadovoljiće one s manjom kuhinjom u kojoj nikada nema dovoljno mesta za čuvanje alata i malih aparata.

Blender - drobilica za led

Blenderi - drobilice Gorenje jednostavne su za upotrebu, snažne i pouzdane. Oslanjaju se na dvostruke oštrice od nerđajućeg čelika quad-blade od kojih je svaka smeštena na različitoj visini pa drobljenje i pravljenje mrvljenog leda čini efikasnijim i bržim. Izuzetno praktična i robusna posuda upotrebljiva je i u mikrotalasnoj rerni, ima kapacitet od 1,75 l a dizajnirana je tako da u njoj možete servirati bilo kakve napitke koje ste pripremili u njoj. Blender - drobilica omogućava obradu bilo koje vrste povrća i voća, mesa, sira, lešnika, oraha ili bilo kojih drugih orašastih plodova, itd. Preko leta, blenderi (SIC 400 EA, SIC 400 B) će se pokazati posebno korisnom kao drobilica leda i koristan pomoćnik u pripremi osvežavajućih ledenih frapea i koktela. Staklena posuda i dodaci za obradu hrane mogu se prati u mašini za pranje sudova.

Ručni mikser sa stalkom i rotirajućom posudom za mešanje

Ručni mikser uvek je bila neizostavni alat u svakom domaćinstvu, a Gorenje nudi ovaj tradicionalni mali aparat sa novim, savremenim dizajnom. Novi ručni mikser Gorenje nudi pet brzina, impulsnu funkciju i turbo dugme za najefikasnije. Rotirajuća staklena posuda kapaciteta 1,5 l, kombinovana sa dva dodatka za mešanje osiguraće da sve bude dobro izmešano i ravnomerno povezano. Staklena posuda olakšava nadzor postupka mešanja; Korisno je što se posuda može prati u mašini z apranje sudova. Model M 750 WS ima ugrađenu digitalnu vagu.

Jednostavan pristup

Posebna pokretna ruka omogućava lakši pristup posudi i njenom sadržaju s jedne a i jednostavnije čišćenje i održavanje s druge strane.

Jednostavno čuvanje

Zaboravite na noževe po svim fiokama i njihovo traženje. Kuhinjski robot ima, usprkos tome što spada u grupu manjih robota, zaista posebnu fioku za čuvanje svih noževa koje ima. Time ćete se pobrinuti za red u kuhinji i svaki put ponovo znati gde vam se čuvaju noževi.

Za neposredno posluživanje

Za još jednostavnije rukovanje i lakše serviranje, tu je posebna staklena posuda. Jela pripremljena u robotu moći ćete jednostavno servirati na sto, bez premeštanja u druge posude. Staklena posuda je primerena za upotrebu u mikrotalasnoj rerni a dodatni plastični poklopac omogućava njeno neposredno stavljanje i čuvanje u frižideru. Staklena posuda se posle upotrebe jednostavno opere u mašini za pranje sudova i čuva potpuno čista bez tragova.

Super tihi rad

Dvostruko izolovano kućište kuhinjskog robota omogućava izuzetno tih rad aparata. Za tihu pripremu doručka dok drugi još spavaju.