Aparat za hladno ceđenje ulja OP650W - Gorenje
zatvori
...
OP650W Aparat za hladno ceđenje ulja
29.990,00 RSD

Aparat za hladno ceđenje ulja OP650W

Snaga: 650 W
44.990,00 RSD
29.990,00 RSD
PDV uključen
Cena u prodavnicama Gorenje Studio
štampaj
štampaj
podeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Karakteristike

_products/features/icon - 30-minutni ciklus

30-minutni ciklus

Oil press može neprekidno da radi 30 minuta. To znači da je vaš jedini zadatak da za to vreme obezbedite da posuda sa sastojcima bude puna, kao i da u posudama za ulje i za suvi proizvod ima dovoljno mesta. To znači da ćete biti slobodni da se bavite drugim stvarima za vreme hladnog ceđenja.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Spirala

Spirala

Ulje se izvlači iz semenki i orašastih plodova uz pomoć rotirajuće spirale, koja melje sastojke i odvaja ulje od suvih ostataka. Spirala je napravljena od izuzetno solidnog nerđajućeg čelika, i veoma je laka za čišćenje. Umesto ispiranja pod tekućom vodom, metalni deo se jednostavno može obrisati suvom kuhinjskom krpom.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Hladno ceđenje

Hladno ceđenje

Kod hladnog ceđenja temperatura ulja se zadržava ispod 49°C, što dozvoljava da ulje zadrži vitamine i minerale koji bi inače bili uništeni kada bi bili izloženi većoj temperaturi. Tehnologija hladnog ceđenja zagreva sastojke samo do temperature na kojoj je moguća ekstrakcija ulja. Ulja dobijena hladnim ceđenjem se čuvaju u posudama od zatamnjenog materijala i na hladnom mestu, jer su ovakva ulja, u odnosu na ona koja su industrijski procesovana, osetljivija na svetlost i brže gube hranljive sastojke i karakterističnu aromu ako se izlože sobnoj temperaturi.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Dve posude

Dve posude

Sa aparatom se dobijaju dve posude: manja koja služi za odvajanje ulja, sa filterom koji zadržava svu čvrstu materiju da ne bi dospela u ulje, i veća koja služi za suvu materiju. Posude su napravljene od izdržljivog materijala bez BPA.
_products/features/icon - Levak

Levak

Levak se nalazi iznad spirale, i precizno usmerava sastojke u aparat, što znači da ne morate da brinete da li ste dodali premalo ili previše sastojaka. Levak ima kapacitet od 700ml, i može se lako skinuti sa aparata i očistiti pod mlazom mlake vode.
_products/features/icon - No-stop funkcija

No-stop funkcija

Oil Press poseduje funkciju koja omogućava da se rotacija spirale jednostavno obrne u suprotnom smeru, da bi se iščistili eventualno zaglavljeni delići semenki i orašastih proizvoda. Nećete morati da zbog čišćenja praznite ili rastavljate aparat, dok će sastojci uvek biti u potpunosti iskorišteni.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Gumene nogice

Gumene nogice

Možete biti sigurni da se aparat neće pomerati po površini kuhinjskog elementa u toku ceđenja. Gumene nogice na dnu aparata omogućuju čvrsto prianjanje i stabilnost, što znači da je korišćenje bezbedno, bez neprijatnih iznenađenja.
_products/features/icon - Bezbednost na prvom mestu

Bezbednost na prvom mestu

Aparat će raditi iskljućivo pod uslovom da je poklopac na posudi za sastojke čvrsto i pravilno zatvoren. Još jedna bezbednosna funkcija jeste automatsko gašenje aparata u slučaju pregrevanja, ili ako je posuda za sastojke prazna.

Tehnički detalji

Snaga: 650 W

Jednostavno čišćenje

Dugme za uključenje/isključenje aparata

Gumirane nogice za stabilnost

Zaštoita od pregrevanja za bezbedan rad

Materijal kućište: Kućište od plastike i metala

Sigurnosni prekidač

Dužina priključnog kabla: 1 m

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 18 × 30 × 35 cm

Dimenzije spakovanog aparata (šxvxd): 23,2 × 46,7 × 36,5 cm

Težina aparata: 4,3 kg

Bruto težina aparata: 6,9 kg

Priključna snaga: 650 W

Šifra proizvoda: 521962

BAR kod: 3838942086243

Podrška

Povezani proizvodi