Gorenje Simplicity - Gorenje
zatvori
...
KUĆNI APARATI ZA ŽIVOT BEZ DRAMEGorenje Simplicity Kolekcija
1
Život zna da postane dramatičan. Na sreću, Gorenje Simplicity kućni aparati su u potpunosti drama-free, sa elegantnim i jednostavnim dizajnom, besprekornim korisničkim iskustvom, i sjajnim odnosom između cene i kvaliteta.

  • Prilagodljiva tehnologija koja prepoznaje potrebe i navike korisnika 
  • Atomatski programi pružaju savršene rezultate, svaki put
  • Intuitivne kontrole u jednom koraku obezbeđuju lakoću upotrebe za iskusne korisnike, kao i za one koji se tek uče

Dostupni su u crnoj ili beloj, klasičnim bojama koje nikada ne izlaze iz mode. 

Izaberite vaš drama-free aparat

Red dot nagrada za Simplicity indukcijske ploče za kuvanje

Nove Gorenje Simplicity induction dpboče siu prestižnu Red dot design nagradu. Sa inovativnim funkcijama, kao što je automatsko prepoznavanje suda i opcija za spajanje dve susedne zone za kuvanje, još su prilagodljivije i jednostavnije za upotrebu. Dizajnirane su kako bi navodile korisnike na logičan način, dajući sugestije u izboru vrste i drugih podešavanja pri kuvanju, Simplicity ugradne ploče ispunjavaju očekivanja čak i najzahtevnijih korisnika, istovremeno zadržavajući pristupačnu cenu.

Prilagodljivi, intuitivni i automatizovani

_products/features/icon - AdatpTech

AdatpTech

Sveže namirnice, bez drame
Ovaj pametni sistem je razvijen kako bi održavao ravnomernu temperaturu u frižideru, bez obzira na to koliko često otvarate vrata. Frižider konstantno prati način upotrebe i prilagođava temperaturu kako bi se sprečilo povećavanje temperature i kako bi se obezbedila svežina namirnica.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AutoDetect

AutoDetect

Pozicioniranje posuda bez drame
U prvih 10 sekundi nakon uključivanja ploče za kuvanje, automatski će prepoznati položaj posude i aktivirati odgovarajuću zonu za kuvanje, i to jednu ili povezane zone, u zavisnosti od veličine posude. Ova se funkcija može i ručno aktivirati u toku kuvanja.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AdaptBake

AdaptBake

Vaš omiljeni recept, bez drame
Rerna će sačuvati podešavanje temperature za svaki podešeni program i predložiti poslednje ili najčešće korišteno podešavanje prilikom sedeće upotrebe.
_products/features/icon - AutoProgramme

AutoProgramme

Bez dramesa komplikovanim programima
Automatski program sa naprednom senzorskom tehnologijom će uvek prilagoditi programe pranja posuđa kako bi posuđe uvek bilo savršeno čisto, bez obzira da li je potrebno lagano sapiranje ili intenzivno pranje. Istovremeno će i optimizovati potrošnju vode i električne energije.
Više informacija
Manje informacija

AdaptLight

Bez drame pri paljenju svjetla
Gorenje Simplicity kuhinjski aspirator sa inovativnom AdaptLight senzorskom funkcijom će automatski prepoznati kada neko stoji ispred ploče za kuvanje, i upaliti svetlo aspiratora.
_products/features/icon - Automatski programi

Automatski programi

Podešavanje programa bez drame
Sa unapred podešenim automatskim programima, kuvanje u mikrotalasnoj pećnici je još jednostavnije: samo odaberite vrstu hrane i unesite težinu, a pećnica će automatski prilagoditi snagu kuvanja i vreme.

Elegantan dizajn u crnoj ili beloj boji