Gorenje Simplicity - Gorenje
zatvori
...

Gorenje Simplicity

Moja životna filozofija je jednostavna. Cenim ono što odgovara mojim navikama i mogućnostima. Svoj životni prostor kreiram i uređujem po svom. Biram kolekciju aparata koji poštuju moj stil života. Savršeno dizajnirane crne i bele aparate iz Gorenje Simplicity kolekcije lako uklapam u svoj dom. Oni mi se pridružuju u mom načinu života. Zato što se prilagođavaju meni, a ne ja njima.

To se zove jednostavnost!

Logičan izbor

Najčešće korišćena i najpotrebnija podešavanja su vam na aparatima iz Gorenje Simplicity kolekcije smesta dostupna – pomoću jednog dugmeta.

Adaptivna tehnologija

Napredni aparati pamte vaše lične odabire programa i predlažu ih prilikom sledeće upotrebe. Samo treba da pritisnete dugme i potvrdite.

Odličan dizajn

Čiste linije, originalni materijali i ergonomija omogućavaju da se ovi uređaji uklope u svaki dom.

Savršena vrednost

Zahvaljujući pristupačnoj ceni, ovi aparati odmah obezbeđuju uštedu. Uz to, napredna tehnologija omogućava da platite samo onoliko koliko je neophodno, što dovodi do dodatnih, dugoročnih ušteda.

Pouzdane. Ponavljaju vaša podešavanja. Jednostavne.

Ugradne rerne koriste AdaptBake tehnologiju kako bi zapamtile moja najčešća odabrana podešavanja i predložila ih za naredni put, tako da ne moram da ih ponavljam. Svojim odličnim dizajnom, rerna se harmonično uklapa sa ostalim aparatima iz Gorenje Simplicity kolekcije u crnoj i beloj boji. It's so me!

AdaptBake

Ne morate ponavljati svoja podešavanja

Rerna pamti vaše podešavanje temperature za pojedinačni predpodešeni program i prilikom sledeće upotrebe nudi poslednje, ili najčešće birano podešavanje.

Program za pripremu zimnice

Pouzdan način pripreme zimnice

Poseban predpodešeni program namenjen konzerviranju i ukuvavanju namirnica, čime se sprečava kvarenje i produžava njihova upotreba i izvan sezone.

GentleClose sistem

Nežno i nečujno zatvaranje vrata rerne

Posebno prijatno, nežno zatvaranje vrata. Vrata rerne zatvaraju se nečujno i nežno, bez obzira na jačinu zatvaranja.

Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir

Jednostavno upravljanje i preglednost

Programskim satom određujete vreme trajanja pečenja i izbor prave temperature. Ova podešavanja, kao i sistem zagrevanja koji se trenutno koristi, možete pratiti na preglednom ekranu. Površina sata je potpuno glatka, što je čini jednostavnom za čišćenje.

Automatske. Jednostavne. Bezbedne.

Atraktivni izgled crne i bele Simplicity ploče pleni originalnošću. Moć indukcije je u novim pločama pojačana fantastičnom SuperBoost funkcijom, za još bržu i efikasniju pripremu. Volim što mogu da podesim vreme pripreme za svaku zonu pojednačno. Snažne i pouzdane, savršene su za moj način kuvanja. It's so me!

Plinska ploča za kuvanje sa SimpleOff programskim satom

Sigurno, jednostavno, jasno i kontrolisano kuvanje

Ergonomski dizajnirano dugme sa ugrađenim elektronskim satom omogućava podešavanje vremena kuvanja (do 99 minuta). Kada podešeno vreme istekne, plinski gorionik će se automatski isključiti, što će biti propraćeno zvučnim signalom.

BoilControl

Zaštita od kipljenja

Automatski podešava trenutnu snagu rada. Nakon početnog rada sa najvećom snagom, zona za kuvanje održava odgovarajuću temperaturu i na taj način sprečava da hrana iskipi ili da se prekuva.

Jednostavno upravljanje sa SmartControl funkcijom

Jednostavno i kontrolisano kuvanje

Vreme pripreme možete podesiti posebno za svaku zonu za kuvanje, a programski sat po isteku zadanog vremena automatski isključuje zonu i na to vas upozorava zvučnim signalom.

Rešetke od livenog gvožđa

Veća stabilnost i trajnost

Rešetke od livenog gvožđa poboljšavaju stabilnost i estetski izgled plinske ploče za kuvanje. Zahvaljujući materijalu od kojeg su napravljenje, izuzetno su trajne i otporne na najviše temperature.

SuperPower indukcijska ploča

Brzo i efikasno kuvanje i jednostavno čišćenje

Indukcijske ploče izuzetno brzo i efikasno pripremaju ukusnu i zdravu hranu. Funkcija brzog i snažnog delovanja SuperBoost omogućava još bržu i efikasniju pripremu jela, a samim tim i dodatnu uštedu vremena i energije.

Crni. Beli. Elegantni.

Naš frižider koji sam uči koristi inteligentni AdaptCool sistem kako bi prepoznao u kom vremenskom intervalu najčešće otvaram svoj frižider i kako bi podesio sve parametre u skladu sa tim. Hrana ostaje duže sveža, a ja uživam u svom crnom ili belom aparatu iz Gorenje Simplicity kolekcije još više. It's so me!

AdaptTech

Održava hranu svežom 20% duže

Prilagodljivi inteligentni sistem u nedeljnom intervalu memoriše, analizira i beleži način upotrebe frižidera. Nakon toga, rad frižidera, pogotovo održavanje podešene temperature i potrošnja energije, prilagođavaju se snimljenom uzorku. Hrana se prilikom otvaranja vrata ne zagreva kao kod konvencionalnog frižidera, što sprečava stvaranje bakterija.

IonAir

Hrana ostaje sveža i ukusna do 10 dana duže

Negativni Joni, koji nastaju u frižideru, uklanjaju do 95 % bakterija, virusa i neprijatnih mirisa. Na taj način omogućavaju da vazduh u frižideru uvek bude svež.

NoFrost Plus

Bez inja, leda i ručnog odmrzavanja

Savremena tehnologija NoFrost Plus uklanja vlagu iz zamrzivača i istovremeno održava optimalnu vlagu u frižideru, pomoću intenzivnog kruženja hladnoga vazduha. Time se sprečava stvaranje inja na namirnicama, kao i leda u unutrašnjosti frižidera.

MultiFlow 360°

Produženo trajanje namirnica i manja potrošnja energije

Unapređeni ventilacioni sistem MultiFlow 360° postiže stalnu i ravnomernu temperaturu u celom frižiderskom delu, zahvaljujući intenzivnom ubacivanju hladnog vazduha iz više ventilacionih otvora smeštenih na zadnjem zidu frižidera. Ovaj sistem prisutan je u NoFrostPlus modelima NRK Gorenje Simplicity kolekcije.

Sveži. Blistavi. Poput povetarca

Zaboravite na isključivanje i uključivanje kuhinjskog aspiratora! AdaptAir automatski prepoznaje kada vazduh nije čist i prilagođava snagu prema tome. Halogeno osvetljenje mi dodatno olakšava kuvanje, dok se metal i staklo uklapaju u moju kuhinju, kao idealan par sa crnim ili belim aparatima iz Gorenje Simplicity kolekcije. It's so me!

Funkcionalan dizajn

Pored odličnog kapaciteta, aspiratore odlikuju kvalitetni materijali poput nerđajućeg čelika u kombinaciji sa staklom. Privlačan dizajn je sve važniji faktor, a aspiratori služe i kao dodatni izvor svetlosti prilikom kuvanja.

Halogeno osvetljenje

Odlično osvetljenje ploče za kuvanje

Dodatni izvor svetlosti za optimalno osvetljenje ploče za kuvanje. Halogeno osvetljenje je snažnije i štedljivije od klasičnih sijalica.

Lako-čisteći filteri

Bolje održavanje i duže trajanje

Metalni filteri za masnoće u aspiratorima se lako skidaju i jednostavno čiste. Operite ih ručno ili u mašini za pranje sudova na programu za nežno pranje.

Sjajno. Efikasno. Savršen tajming.

Nazdravljam mojoj novoj Simplicity mašini za pranje sudova - blistavim čašama! Mogu je podesiti unapred, kada želim da odložim početak pranja za 3, 6 ili 9 sati. Pranje je veoma efikasno i štedi energiju. Vrata oslikavaju lepotu Gorenje Simplicity kolekcije, dostupne u beloj ili crnoj boji. It's so me!

Visoka efikasnost

Štedljivo pranje sudova

Od sada ćete sudove prati odgovorno i vodeći brigu o životnoj sredini, jer Gorenje mašine za pranje sudova u potpunosti ispunjavaju stroge evropske standarde energetske efikasnosti.

Programiranje početka pranja

Sudovi oprani u pravi čas

Mogućnost programiranja početka pranja 3, 6 ili 9 sati unapred. Uz pranje za vreme jeftinije tarife električne energije, ova funkcija omogućava dodatne uštede.

3 u 1

Programi pranja prilagođeni su za upotrebu tableta 3 u 1.

AquaStop

Bez brige o poplavi

U slučaju izlivanja vode, sigurnosni sistem AquaStop automatski prekida dovod vode, a pumpa istovremeno izbacuje preostalu vodu iz kade mašine za pranje sudova.

Korisne. Jednostavne. Brze.

Malo je kućnih aparata koji će sve svoje kvalitete pokazati tako brzo kao Simplicity mikrotalasne rerne. Nekoliko minuta je sve što je potrebno da vam se ostvare sve želje. Pored značajne zapremine, prednosti ove rerne uključuju i prethodno podešene programe za različite vrste hrane i načine pripreme. Dostupne su u beloj ili crnoj boji.

Jednostavno i pregledno upravljanje

Mikrotalasne rerne odlikuje jednostavno elektronsko upravljanje, koje omogućava veoma precizno podešavanje vremena i izbora načina zagrevanja. Sva podešavanja su pregledna i jednostavno prikazana na upravljačkoj tabli.

Mikrotalasi se udružuju sa grilom

Za izuzetne rezultate pečenja i zagrevanja hrane

Gorenje mikrotalasne rerne, sa izuzetnom zapreminom od 23 litra, unose u kuhinju sve prednosti mikrotalasa i pečenja na grilu. Kombinovana funkcija grilovanja i mikrotalasa doprinosi bržem pečenju manjih komada mesa, pice i mnogih drugih jela.

Prethodno podešeni programi

Brz i logičan izbor, bez nepotrebne zbrke

Programi na rerni biraju se jednostavno, preko samo jednog dugmeta. Svaki od devet prethodno podešenih programa (za pripremu pice, ribe, povrća, topljenje čokolade,…) ima mogućnost automatskog podešavanja načina zagrevanja, snage i vremena trajanja programa; vreme se po želji može i promeniti. Takođe je moguće dodatno izabrati odloženo uključivanje i program samočišćenja vodom.

Ekonomične. Prilagodljive. Savršene.

Sam biram brzinu centrifuge i nivo vode za svaki program pranja. Jednom kada napravim izbor, AdaptWash će to zapamtiti. Kada ponovo budem koristila taj program, ne moram ga ponovo podešavati. Moj izbor su A+++ energetski razred i lepota nove kolekcije Gorenje Simplicity aparata - u crnoj ili beloj boji. It's so me!

AdaptWash

Ne morate da ponavljate svoja podešavanja

Mašina za pranje veša pamti vaše podešavanje brzine centrifuge za svaki unapred podešeni program. Takođe pamti i da li ste kod nekog programa dodatno izabrali i povišen nivo vode ili funkciju predpranja. Najskorija podešavanja su nam automatski ponuđena prilikom ponovne upotrebe istog programa.

Sensor IQ senzorska tehnologija

Optimalan rezultat uz znatnu uštedu energije, vode i vremena

Brojni senzori konstantno prate proces pranja. Na osnovu prikupljenih podataka, oni automatski prilagođavaju proces pranja u skladu sa izabranim programom, vrstom i težinom veša.

Programiranje početka pranja

Oprano u pravi čas

Sve mašine za pranje veša nude mogućnost odloženog početka pranja do 24 h unapred. Tako možete iskoristiti jeftiniju noćnu tarifu električne energije.

Odlična energetska efikasnost

Mnoga inovativna rešenja, kao što su efikasni programski algoritmi, OptiDrum bubanj i optimalno natapanje rublja QuickWet, u kombinaciji sa inteligentnom senzorskom tehnologijom SensorIQ, omogućavaju izuzetan učinak pranja i malu potrošnju energije. Gorenje Simplicity modeli ponose se svrstavanjem u A+++ energetski razred, odnosno A-30%. To znači da je potrošnja električne energije za 30 % niža u poređenju sa energetskim razredom A.

Suvo. Mekano. Sveže.

Možda hoću da moj veš bude skroz suv, osušen nežno na niskoj temperaturi ili samo osvežen. Simplicity mašina za sušenje veša pamti moje odabire za svaki od programa, tako da ne moram da ih ponavljam sledeći put. Ona je idealan par za mašinom sa pranje veša iz Gorenje Simplicity kolekcije, dostupna u crnoj ili beloj boji. It's so me!

AdaptDry

Ne morate da ponavljate svoja podešavanja

Mašina za sušenje veša pamti da li smo kod određenih programa izabrali funkciju ExtraDry za potpuno suv veš, funkciju niže temperature sušenja, osvežavanje veša, ili možda funkciju protiv gužvanja. Najskorija podešavanja su nam automatski ponuđena prilikom ponovne upotrebe istog programa.

Kondenzacijska mašina za sušenje sa toplotnom pumpom

Izuzetno ekonomično A++ sušenje

Ovo je jedini kućni aparat koji upotrebljava deo za hlađenje, kao i deo za zagrevanje toplotne pumpe. Time je potrošnja energije smanjena za čak 50 % u odnosu na energetski razred A.

TwinAir

Za ravnomerno osušen veš

Kondenzacijske mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom odlikuje jedinstveni sistem za ubacivanje vazduha u bubanj kroz dva otvora, sa okretanjem bubnja u oba smera.

Programiranje početka sušenja

Osušeno u pravi čas

Početak sušenja možete podesiti do 24 h unapred. Odeća će biti osušena do unapred podešenog stepena vlažnosti i pripremljena za slaganje ili peglanje onda kada vi to želite.

Galerija