Gorenje Retro features - Gorenje
zatvori
...

Gorenje Retro features

NoFrost Plus

Bez zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, postavljen u zamrzivačkom delu, sprečava skupljanje leda i smanjuje potrošnju energije, dok u frižiderskom delu, održava idealnu mikroklimu za svežu hranu. Kruženje jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale.

IonAir sa MultiFlow 360°

Idealna mikroklima na svakoj polici
Napredna tehnologija u frižiderima oponaša prirodni proces jonizacije kako bi održao hranu svežom duži vremenski period. Negativno naelektrisani joni generisani u aparatu kontinuirano osvežavaju vazduh kako bi imitirali prirodnu mikroklimu, na taj način kreira se idealna sredina za svežu hranu. Sistem ventilacije MultiFlow 360° ravnomerno distribuira vazduh sa jonima kroz 14 ventilacionih otvora kako bi temperaturu održao konstantnom na svakoj polici.

AdaptTech

Frižider koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametni sistem je razvijen kako bi održao optimalnu temperaturu u frižideru bez obzira na njegovu upotrebu. Kada su vrata otvorena, temperatura se iznenadno podiže i hrana je izložena "termalnom šoku" koji potpomaže da hrana propada brže. Frižider konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga, on može predvideti kada ćete otvarati vrata frižidera i pre nego to i uradite, smanjiće temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi obezbedio da temperatura bude konstantna i da hrana ostane sveža i puna nutritivnih sastojaka.
_products/features/icon - FreshZone fioka

FreshZone fioka

Prirodna svežina
Fioka sa najnižom temperaturom u frižideru je idealna za smeštanje mesa, ribe, voća i povrća. Očuvaće svežinu hrane, aromu, boju i ukus duži vremenski period.
_products/features/icon - ZeroZone fioka

ZeroZone fioka

Sveže kao da je tek iz mora
Fioka sa temperaturom oko 0 °C je idealna za čuvanje svežeg ili mariniranog mesa, ribe ili morskih plodova. Produžava svežinu delikatnih namirnica i zadržava prirodnu sočnost i nutritivne sastojke.
_products/features/icon - A+++

A+++

Vrhunska energetska efikasnost
Svi Gorenje frižideri su izuzetno energetski efikasni. Sa odličnom toplotnom izolacijom, zatvaranjem i prijanjanjem vrata, inverterskim kompresorom i elektronskim ili mehaničkim upravljanjem efikasno smanjuju potrošnju energije. Frižideri sa A+++ energetskim razredom koriste 60% manje energije od aparata iz A energetskog razreda.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - XtremeFreeze fioka

XtremeFreeze fioka

Zamrzavanje u trenutku
Brzo zamrzavanje na izuzetno niskim temperaturama. Takav pristup čuva sve nutritivne sastojke i ukuse hrane.
_products/features/icon - SuperCool

SuperCool

Brzo hlađenje nakon nedeljne kupovine
Intenzivna funkcija hlađenja smanjuje temperaturu frižidera za pola u odnosu na standardnu temperaturu. Idealno za brzo hlađenje hrane nakon većih kupovina.
_products/features/icon - FastFreeze

FastFreeze

Brzo zamrzavanje
Funkcija unutar zamrzivača za brzo zamrzavanje hrane, idealna za nove nabavke i zamrzavanje svežih namirnica.
_products/features/icon - SimpleSlide police

SimpleSlide police

Za velike i male flaše
Posebno praktičan mehanizam koji omogućava pomeranje polica prema gore i dole.
_products/features/icon - Led osvetljenje

Led osvetljenje

Dobro pozicionirano i efikasno
LED osvetljenje koja štedi struju u obliku linije je izuzetno energetski efikasno, ima značajno duži životni vek i troši manje struje.
_products/features/icon - PullOut police

PullOut police

Lak pristup hrani
Izvlačive police za brz i jednostavan pristup hrani, sa izdržljivošću od čak 22 kg namirnica.