Gorenje Retro Collection - Gorenje
zatvori
...

Ponekad nam nedostaju stara dobra vremena. Kada je život bio jednostavniji, vreme lepše, a ritam življenja sporiji. Uz Gorenje Retro Kolekciju, možete ponovo oživeti te bezbrižne trenutke. Današnji Retro je kombinacija markantnog vintage dizajna, lako uklopive dekoracije enterijera i napredne tehnologije.

Otkrijte sjajne boje različitih modela Gorenje Retro Frižidera, koji će u potpunosti odgovoriti svim vašim potrebama.

Nove boje, dizajn za sva vremena

Elegantni mali pomoćnici za vašu Retro kuhinju

Karakteristike Retro frižidera

_products/features/icon - IonAir sa MultiFlow 360°

IonAir sa MultiFlow 360°

Idealna mikroklima na svakoj polici
Napredna tehnologija u frižiderima oponaša prirodni proces jonizacije kako bi održao hranu svežom duži vremenski period. Negativno naelektrisani joni generisani u aparatu kontinuirano osvežavaju vazduh kako bi imitirali prirodnu mikroklimu, na taj način kreira se idealna sredina za svežu hranu. Sistem ventilacije MultiFlow 360° ravnomerno distribuira vazduh sa jonima kroz 14 ventilacionih otvora kako bi temperaturu održao konstantnom na svakoj polici.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Bez zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, postavljen u zamrzivačkom delu, sprečava skupljanje leda i smanjuje potrošnju energije, dok u frižiderskom delu, održava idealnu mikroklimu za svežu hranu. Kruženje jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Frižider koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametni sistem je razvijen kako bi održao optimalnu temperaturu u frižideru bez obzira na njegovu upotrebu. Kada su vrata otvorena, temperatura se iznenadno podiže i hrana je izložena "termalnom šoku" koji potpomaže da hrana propada brže. Frižider konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga, on može predvideti kada ćete otvarati vrata frižidera i pre nego to i uradite, smanjiće temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi obezbedio da temperatura bude konstantna i da hrana ostane sveža i puna nutritivnih sastojaka.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Savršeno tostiranje u svakom trenutku

Savršeno tostiranje u svakom trenutku

Osvetljeno dugme za lakše upravljanje
Jednostavno okrenite dugme da izaberete nivo zapečenosti. Prilagodite grejanje tako što ćete izabrati podešavanje zagrevanja ili odmrzavanja. Tostiranje možete zaustaviti u svakom trenutku ukoliko mislite da je vaš tost spreman.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Za savršen proces mešanja

Za savršen proces mešanja

Dozvolite vašem pomoćniku da uradi posao
Dodatak za mešanje okreće se oko svoje ose, dok se glava za mešanje okreće u siprotnom smeru, osiguravajući da se svi sastojci savršeno i ravnomerno izmešeni. Vazduh će ostati u testu, čineći ga mekanim i vazdušastim. Sve što treba da uradite je da izaberete odgovarajući dodatak za vaš omiljeni recept i impresionirate sa odličnim rezultatima.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Nastavak za blendiranje

Nastavak za blendiranje

Visokokvalitetno četvorostruko sečivo dizajnirano je za optimalno blendiranje vaših sastojaka. Štitnik oko sečiva je dovoljno veliki da bi sprečio rasipanje hrane izvan činije u toku blendiranja. Nastavak se lako odvaja od aparata, omogućujući jednostavno čišćenje.
Više informacija
Manje informacija