Gorenje by Karim Rashid - Gorenje
zatvori
...

Stvaralac univerzalno voljenih oblika.

Karim Rashid nastavlja da impresionira svojim radom za Gorenje.

“Predmeti su bića sa kojima živimo.”

Predmeti koje kreira su univerzalno priznati kao senzualni i čistih linija. Njegov dizajn je poznat po prirodnim nežnim linijama i obraćanju pažnje na detalje. Njegov rad je poštovan na globalnom nivou, jer govori univerzalnim jezikom lepote.

Karim Rashid je član globalne dizajnerske elite, a kao dobitnik mnogobrojnih nagrada iz dizajna, jedna je od kreativnih sila iza nebrojenih dizajnerskih predmeta i legendi. Njegov dodir i stil se mogu videti kod brendova kao što su Alessi, Audi, Estée Lauder, Issey Miyake, Prada i Sony. Redovni je osvajač prestižnih međunarodnih priznanja, uključujući Red Dot Award i Chicago Athenaeum Good Award.

Opremite svoj dom aparatima Gorenje designed by Karim Rashid

Dizajnirao Karim Rashid.Jak karakter i čiste linije nose upadljivo privlačan izgled, ojačan nevidljivom snagom napredne tehnologije. Nežne linije pričaju priču o toku energije, toku ukusa, toku života.

Prepustite se toku života

Inspirisala beskonačna energija. Dizajnirao Karim Rashid.

U najnovijoj inkarnaciji svoje uspešne saradnje sa Gorenjem, Karim Rashid je stvorio porodicu aparata koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Sa spoljašnje strane, definišu ih umeren ali jak karakter, i čiste linije. Karakteriše ih izrazito jasan dizajn, u kome nijedan oblik ili pokret nije suvišan. Njihove površine oslikavaju melodiju finih linija koje pričaju priču o toku koji postoji iznutra – toku energije, toku ukusa, i toku vazduha. Toku života.

“Hot spot” vašeg doma.

Iskusite čarobni tok energije.

Pečenje? Prženje? Samo podgrevanje? Pulsirajuća energija ove inovativne rerne čini svaku vrstu spravljanja hrane lakom. Uz nju, domaće zakuske i obroci postaju izvor zadovoljstva i dobrog zdravlja. Zbog upečatljivog dizajna, ova rerna takođe može poslužiti kao glavni komad u svakom modernom enterijeru.

Kreativna platforma.

Otpočnite dobar život: pokrenite tok ukusa.

Hrana i zadovoljstvo su oduvek u bliskoj vezi. Ova tehnološki savršena grejna ploča će pretvoriti i najizazovnije kulinarske poduhvate u razigrane i kreativne avanture. Pametne karakteristike, inovativne funkcije i dizajn koji u potpunosti olakšava korisničko iskustvo otvaraju novi svet mogućnosti! Sa ovom linijom grejnih ploča, kuhinja dobija savršenu kombinaciju emocije i funkcionalnog minimalizma.

Kruna kuhinje.

Tok svežeg vazduha, uvek pri ruci.

Dobar vazduh je uvek prioritet, posebno kada pristiže na tako spektakularan način. Minimalistički stakleni front i nevidljive kontrole osetljive na dodir predstavljaju tehnički superioran dizajn aspiratora. Nežne linije prelaze preko površine, oslikavajući tok vazduha kroz univerzalnu priču o neukroćenoj lepoti.

Galerija