Gorenje by Starck - Gorenje
zatvori
...
Svaki predmet,
svaki oblik,
svaki stil mora
imati svoj značaj,
i taj značaj
je ono što
utiče na nas
svakog dana.
Svaki predmet, svaki oblik, svaki stil mora imati svoj značaj, i taj značaj je ono što utiče na nas svakog dana.

Gorenje by

Nova kolekcija Gorenje kuhinjskih aparata dizajnirana je od strane jednog od najznačajnijih stvaralaca današnjice, priznatog u celom svetu, Philippe-a Starck-a. Napravljena je po najvišim tehnološkim standardima i uz najsavremeniju energetsku efikasnost.

Kolekcija se sastoji od širokog spektra rerni, ploča, aspiratora, frižidera i drugih uredjaja, čiji je dizajn u potpunosti uklopljen, dok im elegancija leži u  “diskretnosti visokog kvaliteta i čistih linija.” Minimalistički dizajn uz materijale poput ekskluzivnog visokoodražajnog stakla i nerdjajućeg čelika se lako uklapa u okruženje, i bukvalno će postati odraz vašeg životnog stila i ličnosti.

Istražite kolekciju i kreirajte vašu prefinjenu, jedinstvenu kuhinju.
+ Više
− Manje
Kombinovani frižideri
Kombinovani frižideri
Ugradne rerne
Ugradne rerne
Mikrotalasne rerne
Ugradne ploče za kuvanje
Ugradne ploče za kuvanje
Kuhinjski aspirator
Kuhinjski aspirator
Fioka za zagrevanje
Fioka za zagrevanje
Dekorativni frontovi za mašine za pranje sudova
Dekorativni frontovi za mašine za pranje sudova

Karakteristike

AdaptTech
AdaptTech
Više
MultiShelf
MultiShelf
Više
CrispZone fioka
CrispZone fioka
Više
IonAir sa Multiflow 360°
IonAir sa Multiflow 360°
Više
NoFrost Plus
NoFrost Plus
Više
AdaptTechAdaptTech
Ovaj pametni sistem razvijen je kako bi održao optimalnu temperaturu u frižideru u odnosu na to koliko često otvarate vrata frižidera. Kada se vrata otvore, temperatura se trenutno podiže i hrana je izložena termalnom šoku koji dovodi do bržeg propadanja namirnica. Frižider konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga on može predvideti kada ćete otvoriti vrata i pre tog perioda, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi se pobrinuo da se konstantna temperatura održi i da hrana ostane sveža i puna hranjivih sastojaka.
MultiShelfMultiShelf
Specijalna fleksibilna polica sa specijalnim držačima za flaše može se prilagoditi svim potrebama. Može se koristiti kao polica za čuvanje hrane bilo gde u frižideru ili kao specijalna podloga za flaše s dizajniranim držačima koji mogu držati do 9 flaša.
CrispZone fiokaCrispZone fioka
CrispZone je jedna od najvećih fioka za voće i povrće na tržištu, dizajnirana da očuva hranjive sastojke i produži svežinu vaše hrane. Niska temperatura produžava svežinu vaših proizvoda.
IonAir sa Multiflow 360°IonAir sa Multiflow 360°
Savremena tehnologija u frižideru oponaša prirodni proces jonizacije koji hranu održava svežom duži period. Negativno naelektrisani joni generisani u aparatu konstantno osvežavaju vazduh i oponašaju prirodnu mikro klimu, i na taj način stvara idealne uslove za svežu hranu. Sistem ventilacije MultiFlow 360° ravnomerno distribuira jonizovan vazduh kroz 14 ventilacijskih otvora kako bi održao ravnomernu temperaturu na svakoj polici.
NoFrost PlusNoFrost Plus
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivačkom delu, sprečava skupljanje leda i mraza kako bi održao nisku potrošnju struje, dok u frižiderskom delu, on održava idealnu mikro klimu za svežu hranu. Kruženje jonizovanog vazduha sprečava da se hrana isuši i tako zadržava sve vitamine i minerale.
AdaptTechMultiShelfCrispZone fiokaIonAir sa Multiflow 360°NoFrost Plus
AdaptTechMultiShelfCrispZone fiokaIonAir sa Multiflow 360°
NoFrost Plus
AdaptTechMultiShelfCrispZone fioka
IonAir sa Multiflow 360°NoFrost Plus
AdaptTechMultiShelf
CrispZone fiokaIonAir sa Multiflow 360°
NoFrost Plus

Karakteristike

BigSpace
BigSpace
Više
DirecTouch
DirecTouch
Više
GentleClose
GentleClose
Više
MultiFlow 360˚
MultiFlow 360˚
Više
PyroClean
PyroClean
Više
BigSpaceBigSpace
Nova Gorenje by Starck ugradna rerna skriva oblik gornjeg dela unutrašnjosti rerne. Sada optimizovani protok vazduha kruži unutar rerne u još većem kapacitetu, kružeći potpuno slobodno. Povećani kapacitet omogućava pripremu velikih posuda za pečenje i veće količine hrane, dok njihove spoljne dimenzije ostaju iste. Sada možete koristiti i do 5 nivoa istovremeno. Kapaciteti se kreću i do 75 l u standardnim rernama i do 53 l u kompaktnim rernama, što ih svrstava među najveće dostupne na tržištu.
DirecTouchDirecTouch
Jednostavno upravljanje rerne sa ekranom na dodir. Veliki i pametni simboli ovu tehnologiju podižu na jedan novi nivo s razumljivošću i jednostavnošću upotrebe.
GentleCloseGentleClose
Samo lagani dodir je potreban da se vrata rerne mirno zatvore, bez ikakve buke.
MultiFlow 360˚MultiFlow 360˚
MultiFlow 360° garantuje optimalnu cirkulaciju toplote unutar rerne. Zahvaljujući pametno pozicioniranim ventilacijskim otvorima na zadnjem zidu i jedinstvenog zaobljenog oblika, vazduh se raspoređuje ravnomerno kroz čitavu rernu. Ventilator gura topli vazduh čitavim prostorom rerne, što pomaže da hrana bude odlično pečena sa svih strana. Dinamičko kretanje vazduha omogućava istovremeno pečenje na više nivoa bez mešanja mirisa i ukusa.
PyroCleanPyroClean
Pirolitičko čišćenje je najefikasniji i najnapredniji način čišćenja rerne. Izuzetno visoka temperatura čišćenja do 500˚C ostavljaju rernu potpuno čistom, bez tragova masnoće. Jednostavno čišćenje je gotovo za 90 minuta, srednjeg intenziteta za 120 minuta, dok intenzivno čišćenje traje 150 minuta gde su i efekti čišćenja u skladu sa trajanjem. Na kraju, samo je potrebno ostatke izvaditi i obrisati. Rerna se zaključava tokom i odmah posle procesa čišćenja, što je čini sigurnom za čitavu porodicu.
BigSpaceDirecTouchGentleCloseMultiFlow 360˚PyroClean
BigSpaceDirecTouchGentleCloseMultiFlow 360˚
PyroClean
BigSpaceDirecTouchGentleClose
MultiFlow 360˚PyroClean
BigSpaceDirecTouch
GentleCloseMultiFlow 360˚
PyroClean

Karakteristike

Inverter tehnologija
Inverter tehnologija
Više
Stirrer tehnologija
Stirrer tehnologija
Više
MultiUse
MultiUse
Više
AutoMenu
AutoMenu
Više
Otvaranje na dodir
Otvaranje na dodir
Više
Inverter tehnologijaInverter tehnologija
Zahvaljujući Inverter tehnologiji, energija se ravnomerno distribuira umesto pulsirajućeg rada kod tradicionalnih rerni. Kao rezultat toga, hrana zadržava svoju inicijalnu strukturu, zadržavajući vitamine, minerale i vlakna. Prednosti ravnomernog distribuiranja energije su posebno dobrodošle kod podgrevanja ili odmrzavanja, i prilikom kuvanja tečnosti. Ukupno vreme mikrotalasa je skraćeno, što takođe štedi energiju.
Stirrer tehnologijaStirrer tehnologija
Stirrer tehnologija omogućava da se posude standardnih dimenzija mogu postaviti u mikrotalasnu rernu. Iskorišćena je cela širina rerne, što omogućava da zaboravite standardne rotirajuće tanjire i neravnomerno zagrevanje. Napredni sistem distribucije mikrotalasa zagreva hranu ravnomerno kroz celu zapreminu rerne.
MultiUseMultiUse
Ugradne kombinovane i mikrotalasne rerne donose sve prednosti mikrotalasa, vrućeg vazduha i grila. Više nivoa podešavanja snage mikrotalasa ubrzava proces kuvanja dok će se vruć vazduh pobrinuti da hrana bude pečena. Kombinovani rad, korišćenjem grila i vrućeg vazduha istovremeno, donosi odlične rezultate u pripremanju velikih komada belog mesa, dok kombinacija grila i mikrotalasa ubrzava pečenje manjih komada mesa, pečenja pice i sl. Ugradne mirkotalasne rerne se mogu koristiti i kao konvencionalne rerne.
AutoMenuAutoMenu
Brojni podešeni programi omogućavaju još jednostavniju pripremu određenih jela. Samo odaberite vrstu hrane i unesite težinu, a rerna će automatski prilagoditi snagu i vreme kuvanja prema vašem odabiru.
Otvaranje na dodir
Savremena senzorska tehnologija omogućava jednostavno otvaranje mikrotalasne rerne dodirom simbola na upravljačkoj ploči. Cela površina ostaje perfektno glatka.
Inverter tehnologijaStirrer tehnologijaMultiUseAutoMenuOtvaranje na dodir
Inverter tehnologijaStirrer tehnologijaMultiUseAutoMenu
Otvaranje na dodir
Inverter tehnologijaStirrer tehnologijaMultiUse
AutoMenuOtvaranje na dodir
Inverter tehnologijaStirrer tehnologija
MultiUseAutoMenu
Otvaranje na dodir

Karakteristike

Izuzetno efikasni gorionici
Izuzetno efikasni gorionici
Više
Više
PowerZone
PowerZone
Više
Wok gorionik
Wok gorionik
Više
XpandZone
XpandZone
Više
Izuzetno efikasni gorioniciIzuzetno efikasni gorionici
Značajno poboljšani plinski gorionici omogućavaju i do 10% više efikasnosti u potrošnji plina.
PowerZonePowerZone
Ova funkcija će ubrzati rad HiLight zone na ploči za kuvanje za 25%, što omogućava da kuvate mnogo brže uz korišćenje manje energije.
Wok gorionikWok gorionik
Wok gorionici dostižu visoku temperaturu izuzetno brzo, što olakšava pripremu jela iz azijske kuhinje u velikim posudama.
XpandZoneXpandZone
XpandZone omogućava kuvanje na skoro celoj površini indukcijske ploče za kuvanje. Kada se aktivira funkcija XpandZone, zone za kuvanje na levoj ili desnoj strani se kombinuju u jednu ekstra veliku zonu za kuvanje. Kombinovane zone za kuvanje omogućavaju više prostora i slobode u kuvanju, prostora za veće posude, i prostora za više manjih posuda ili tiganja koje se mogu postaviti bilo gde na kombinovanim zonama za kuvanje.
Izuzetno efikasni gorioniciPowerZoneWok gorionikXpandZone
Izuzetno efikasni gorioniciPowerZoneWok gorionik
XpandZone
Izuzetno efikasni gorioniciPowerZone
Wok gorionikXpandZone
Izuzetno efikasni gorionici
PowerZoneWok gorionik
XpandZone

Karakteristike

AdaptTech
AdaptTech
Više
LED osvetljenje
LED osvetljenje
Više
P.A.S. sistem
P.A.S. sistem
Više
Upravljenje dodirom na inox-u
Upravljenje dodirom na inox-u
Više
Tajmer i osvežavanje
Tajmer i osvežavanje
Više
TouchFree zaštitni film
TouchFree zaštitni film
Više
AdaptTechAdaptTech
Senzor prepoznaje nivo nečistoće ili pare, vlažnosti ili gasova. Kuhinjski aspirator automatski prilagođava brzinu ventilatora prema tome ili potpuno zaustavlja ventilator kada više nije potreban.
LED osvetljenjeLED osvetljenje
LED osvetljenje omogućava odlično i efikasno osvetljenje ploče za kuvanje i predstavlja važan estetski i funkcionalni element u kuhinji. Njegov korisni životni vek je i trideset puta duži u poređenju sa konvencionalnim sijalicama, a ujedno troši i do deset puta manje energije.
P.A.S. sistemP.A.S. sistem
Inovativni sistem perimetričnog usisavanja vazduha usmerava usisavanje vazduha sa centralnog dela prema spoljnim ivicama kuhinjskog aspiratora. Ovakav pristup optimizira potrošnju energije, smanjuje buku i usisavanje vazduha je mnogo efikasnije.
Upravljenje dodirom na inox-u
Savremena Gorenje senzorska tehnologija omogućava da upravljate inox kuhinjskim aspiratorom s vrhovima prstiju. Pošto je sve skriveno iza inox, cela površina ostaje glatka, čista i jednostavnog oblika.
Tajmer i osvežavanjeTajmer i osvežavanje
Gorenje kuhinjski aspiratori se mogu automatski isključiti za 10, 20 ili 30 minuta. Funkcija osvežavanja se aktivira na svaki sat vremena i automatski osvežava vazduh narednih pet minuta.
TouchFree zaštitni filmTouchFree zaštitni film
Sve površine nerđajućeg čelika obložene su specijalnim TouchFree zaštitnim filmom koji sprečava da na površinama ostaju otisci prstiju, tako da su površine uvek sjajne i čišćenje je dosta olakšano.
AdaptTechLED osvetljenjeP.A.S. sistemUpravljenje dodirom na inox-uTajmer i osvežavanjeTouchFree zaštitni film
AdaptTechLED osvetljenjeP.A.S. sistemUpravljenje dodirom na inox-uTajmer i osvežavanje
TouchFree zaštitni film
AdaptTechLED osvetljenjeP.A.S. sistemUpravljenje dodirom na inox-u
Tajmer i osvežavanjeTouchFree zaštitni film
AdaptTechLED osvetljenjeP.A.S. sistem
Upravljenje dodirom na inox-uTajmer i osvežavanjeTouchFree zaštitni film
AdaptTechLED osvetljenje
P.A.S. sistemUpravljenje dodirom na inox-u
Tajmer i osvežavanjeTouchFree zaštitni film

Karakteristike

StayWarm
StayWarm
Više
Fioka za zagrevanje
Fioka za zagrevanje
Više
WarmPlate
WarmPlate
Više
Yoghurt
Yoghurt
Više
StayWarmStayWarm
Funkcija StayWarm održava hranu na konstantnoj temperaturi od 70˚C sve dok ne dođe vreme za posluživanje jela. Hrana zadržava svoj originalni ukus i temperaturu sve dok se ne posluži.
Fioka za zagrevanje
Funkcionalnost kompaktnih rerni može se dodatno upotpuniti sa fiokom za zagrevanje, koja je dostupna posebno. Ova fioka može se postaviti odmah ispod rerne, što se izuzetno uklapa u kompoziciju kuhinjskog elementa dizajniranog za klasičnu ugradnu rernu. Fioka se može koristiti za zagrevanje sudova, ali isto tako i hrane.
WarmPlate
Zagrejani tanjiri sprečavaju gubitak ukusa i omogućavaju da hrana bude ukusna kako bi i trebala da bude: od supa do paste i povrća pripremljenog na pari. WarmPlate će održati vaše posuđe na precizno odgovarajućoj temperaturi - u rasponu od 30 do 80°C. Uživajte u profesionalno posluženim jelima u privatnosti vašeg doma!
YoghurtYoghurt
Posebna funkcija omogućava da se pripremi jogurt u sopstvenom domu. Automatsko podešavanje temperature i vremena stvara optimalne uslove za pripremanje domaćeg jogurta u roku od 4 sata.
StayWarmFioka za zagrevanjeWarmPlateYoghurt
StayWarmFioka za zagrevanjeWarmPlateYoghurt
StayWarmFioka za zagrevanjeWarmPlate
Yoghurt
StayWarmFioka za zagrevanje
WarmPlateYoghurt

Modeli

DFD70SST
Dekorativni front za mašinu za pranje sudova
DFD70SST
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 44,3 × 69,9 × 1,8 cm
20.990,00 RSD
Kuhinjski aspirator WHI661STX
Kuhinjski aspirator
WHI661STX
Održite kuhinju uvek svežom uz pomoć tajmera i AdaptTech senzora.
Ugradna ploča za kuvanje IS756ST
Ugradna ploča za kuvanje
IS756ST
Pripremajte vaša omiljena jela uz izuzetno brzu i efikasnu indukcijsku ploču, zahvaljujući PowerBoost Supreme sistemu. 
Ugradna rerna BO747ST
Ugradna rerna
BO747ST
Upotrebite vašu kreativnost sa jednom od rerni najvećeg kapaciteta, i uživajte u savršenim rezultatima MultiFlow 360° ventilacionog sistema.
Ugradna kompaktna rerna BO547ST
Ugradna kompaktna rerna
BO547ST
Lako se pobrinite za svaki detalj, i servirajte jela kao iz restorana, u privatnosti vašeg doma. 
Ugradna kompaktna rerna BCM547ST
Ugradna kompaktna rerna
BCM547ST
Lako se pobrinite za svaki detalj, i servirajte jela kao iz restorana, u privatnosti vašeg doma. 
Fioka za čuvanje SD14ST
Fioka za čuvanje
SD14ST
Održite kuhinju savršeno sređenom i kuvajte lako i efikasno.
Fioka za zagrevanje WD14ST
Fioka za zagrevanje
WD14ST

Pobrinite se da vaše jelo ostane ukusno do serviranja, kao što bi i trebalo da bude.

 

Dekorativni front za mašinu za praje sudova DFD72ST
Dekorativni front za mašinu za praje sudova
DFD72ST

Dajte vašoj kuhinji završni dodir elegancije, sa visoko kvalitetnim reflektujućim dekorativnim frontom za mašinu za pranje sudova.

Kombinovani frižider NRK612ST
Kombinovani frižider
NRK612ST

Namirnice kao da su tek ubrane iz bašte, zahvaljujući kontroli vlažnosti i AdaptTech inteligentnom sistemu.

Upoznajte -a

Philippe Starck je francuski dizajner poznat i priznat širom sveta.

Njegovo temeljno poznavanje promena u savremenom društvu, zaljubljenost u ideje, želja da brani inteligenciju funkcionalnosti – kao i samu korisnost inteligencije –  pratilo je jedno vanserijsko stvaralačko delo za drugim. Od uobičajenih proizvoda poput nameštaja ili cediljki, pa do revolucionarnih mega-jahti, vetrenjača, električnih bicikala ili hotela i restorana koji su stvoreni da budu čudesna, inspirišuća i dinamična mesta za boravak.

Kroz dizajniranje svoje prve kolekcije za Gorenje, Philippe Starck potvrđuje svoju nameru, da zajednici omogući pristup najboljem kvalitetu po pravoj ceni, uz proizvode kreirane sa Inteligencijom, Kvalitetom i Iskrenošću.

Uvek stavljajući korisnika u srce stvaralačkog procesa, Gorenje by S+ark linija je dizajnirana tako da odražava svaku vrstu ličnosti i životnog stila

 “Kroz moj dizajn, korisnik stiče mogućnost da stvori sopstveno iskustvo."  Philippe Starck

+ Više
− Manje

Ni stvorenih 10.000 kreacija, stečena svetska slava i neumorna inventivnost, nisu uticali da zaboravi svoju suštinu, misiju i viziju: stvaralaštvo, u kakvom god obliku bilo, mora učiniti život boljim za što veći broj ljudi, tako što će predmeti koji su stvoreni biti »dobri « pre nego što budu »lepi«.

"Svaki predmet, svaki oblik, svaki stil mora da ima značenje, i taj značaj je ono što utiče na nas svakog dana."  Philippe Starck.