Gorenje Classico collection - Gorenje
zatvori
...

Classico collection

Kuvajte sa strašću

Kuhinja, tajno mesto ispunjeno ljubavlju i strašću za životom, mesto gde stvaramo izvrsne i posebne ukuse. Tokom istorije, kuhinja je predstavljala mesto gde se dešavaju sve važne stvari. Mirisne arome začina pozivaju vas da oživite kulinarske priče iz prošlosti i stvorite nove, jer dobra kuhinja predstavlja recept lepog života, ispunjenog strašću. Upravo to je suština kuhinjskih aparata iz Gorenje Classico kolekcije, dostupne u boji slonovače i mat crnoj.

Rerne Classico kolekcije ukrašene su bogatim, dinamičnim dizajnom, sa dozom klasike. Meke linije pružaju se neprimetno od vrata do unutrašnjosti rerne, dok reljefni dizajn vrata podseća na tradicionalne zakrivljene rerne sa lukom. Savršen izgled upotpunjen je karakterističnim dugmadima i reljefnom ručkom u boji starog zlata, kao i elektronskim programskim tajmerom, dizajniranim u klasičnom stilu. Šporet se odlikuje i naprednom HomeMADE™ tehnologijom pečenja sa visokom energetskom efikasnošću. Sve to začinite svojom strašću i izvrsna, hrskava, sočna jela su zagarantovana.

HomeMADE™ tehnologija za vrhunske rezultate pečenja

Inovativni, unutrašnji dizajn rerne sa pametno smeštenim PerfectGrill grejačem izrađen je po uzoru na tradicionalne, stare šporete na drva. Efikasno strujanje vrućeg vazduha dovodi do ravnomernog kruženja toplote i izvanrednih rezultata pečenja. Teleskopske vođice plehova se mogu potpuno izvući, što omogućava odličnu preglednost procesa pečenja.

Uvek hladna vrata rerne

Vrata rerne su dvostruko temperaturno izolovana staklom. Zato je spoljašnja strana vrata uvek hladna. Bezbedna i štedljiva vrata omogućavaju da rerna dostigne energetski razred A - 20%, dok unutrašnja strana nema ivica i udubljenja što je čini u potpunosti glatkom i jednostavnom za čišćenje.

Elektronski programski tajmer sa analognim ekranom

Klasični analogni dizajn elektronskog programskog tajmera je jedan od dekorativnih vrhunaca i najvećih prednosti linije. Tajmer omogućava programiranje odloženog starta i završetka pripreme, što će biti označeno zvučnim signalom. Klasičan dizajn časovnika, sa kazaljkama i brojčanikom u boji starog zlata, upotpunjuje dizajn Classico rerne.

Staklo - keramičke ploče iz Gorenje Classico kolekcije imaju odličan dizajn i tehnološki su usavršene. Klasična mehanička dugmad i posebno oblikovane ivice koje štite od izlivanja, dizajnirani su sa strašću prema neprolaznim umetničkim stilovima. Aparati se ističu naprednom hi-light tehnologijom koja odgovara vašim potrebama i stilu kuvanja. Pored tri hi-light grejača, staklo-keramička ploča ima i grejač sa dvostrukom kružnom površinom. Prilagođava se šerpama i tiganjima različitih veličina, a glatka površina ploče omogućava prijatno kuvanje i lako održavanje. To je ploča koja će uzburkati vašu kulinarsku maštu.

Retro dugmad i ručka u boji zlata

Završna obrada u boji zlata podseća na stare keramičke prethodnike, dok moderna tehnologija i ergonomski oblikovana dugmad omogućavaju veoma lako upravljanje pločom.

Wok plinski gorionik

Profesionalni plinski gorionik sa trostrukim plamenom zagreva tiganj dodatnom energijom kako bi poboljšao energetsku efikasnost i pripremio hranu za samo nekoliko minuta. Opcioni, namenski vok od livenog gvožđa pruža dodatnu sigurnost, komfor i efikasnost u kuvanju.

Steklokeramičke ploče iz kolekcije Gorenje Classico su estetski dizajnirana i tehnološko dovršena. Klasična dugmadi za upravljanje i obrada, koja pruža bezbednost kod prolivanja, su dizanirani sa strašću bezvremenskih umetnički stilovi prošlih vekova. Oni se razlikuju po naprednim hi-light tehnologiji koja se prilagođava vašim potrebama i navikama kuvanja. Pored tri konvencionalne hi-light grejne površine imaju proširivu grejnu površinu za podešavanje različitih veličina posuda. Inspirativni glatka površina ploča omogućava jednostavno upravljanje pločom za kuvanje i lako održavanje. Ovo je ploča za kuvanje na kojoj vaša domišljatost proključati.

Moderna hi-light tehnologija sa dozom klasike

Pored tri hi-light grejača, staklo-keramička ploča poseduje i grejač sa dvostrukom kružnom površinom, koji se prilagođava šerpama i tiganjima različitih veličina. Svetlo ostaje upaljeno sve dok se ploča ne ohladi. Glatka površina je jednostavna za održavanje, a ivice su izdignute kako bi sprečile prosipanje.

Classico dizajn električnih šporeta sa plinskim i hi-light pločama, dostupan je u modelima od 50-60 cm širine. Inovativna tehnološka rešenja, iskombinovana sa različitim aspiratorima i inovativnom HomeMADE™ rernom, garantuju izvrsne rezultate svaki put. Izaberite model koji najviše zadovoljava vaše potrebe - šporet na električnu energiju ili plin. Upravljanje šporetom vrlo je jednostavno, zahvaljujući pametno oblikovanim dugmadima, elektronski programiranim tajmerom sa analognim ekranom i prepoznatljivoj ručki sa posebnim reljefnim oblikom za laku upotrebu.

Minimalistični dizajn Gorenje Classico kuhinjskih aspiratora sofisticirano upotpunjuje čitav kuhinjski ambijent. Nežne linije i završni detalji sa zlatnom obradom harmonično se uklapaju u dizajn drugih aparata, a aspirator se odlikuje efikasnim i tihim radom. Savremeni trend spajanja kuhinje sa dnevnim boravkom takođe zahteva nove standarde u vezi sa performansama aspiratora. Sa kapacitetom od najmanje 750m³/h, Gorenje Classico aspirator ima optimalnu snagu za uklanjanje neprijatnih mirisa, vlage i čestica masnoće u prostoru do 35 m². Originalni materijali i dizajn će vas sigurno impresionirati i oplemeniti vaš životni prostor. 

Dugmad i ručka u boji zlata

Karakteristične ručke i dugmad u boji starog zlata savršeno odgovaraju dizajnu aspiratora u nežnoj boji slonovače ili mat crnoj. Ukrasna ručka prati dizajn cele kolekcije i savršeno naglašava klasičan stil aspiratora.

Filter za masnoću otporan na pranje u sudomašini

Metalni filteri za masnoću u aspiratorima Gorenje vrlo lako se skidaju i čiste. Mogu se oprati ručno ili u mašini za pranje sudova, koristeći "delicate" program za pranje osetljivog posuđa.

Galerija