Uživajte u dugotrajnom volumenu - Gorenje
zatvori
...
Plava ... Za izuzetan volumen

Bogat volumen za šik izgled

Ležerna i prefinjena - izabrali ste plavu i odlučili da se pretvorite u pravu damu. Spremate se za važan događaj? Ili biste samo želeli da budete šik poput kraljice? Stvorite savršenu frizuru sa trajnim volumenom.

Ne morate svakodnevno da idete kod frizera ako biste želeli da vam se kosa dugo vremena sija i njiše uz bogat volumen. Započnite novi dan elegantno i sa bogatim volumenom koji možete stvoriti kod kuće. Pogledajte kako da postignete savršen rezultat brzo i jednostavno sa Gorenje Beauty Collection aparatima.

Frizura sa bogatim volumenom u 5 koraka

Da li vam stvaranje volumena ne polazi za rukom? Pripremili smo za vas nekoliko kljućnih saveta za nežnu i bogatu frizuru savršenog volumena.
_products/features/icon - Brzo sušenje

Brzo sušenje

Umotajte opranu kosu u peškir na nekoliko minuta. Onda je očešljajte i utrljajte malo pene za dodatni volumen u kosu dok je i dalje vlažna. Usmerite tok vazduha iz fena prema korenu kose dok je sušite i podižite pojedinačne pramenove prstima. Ovo je najlakši način da se na samom početku ukloni suvišna vlaga i doda više volumena.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Podelite kosu u pramenove i vežite je

Podelite kosu u pramenove i vežite je

Sušenje kose je efikasnije ako to uradite pramen po pramen. Prvo, podelite je na dva dela iza glave, tako što ćete povući kosu kažiprstom iznad ušiju. Vežite gornji sloj i dobro iščetkajte donji deo.
_products/features/icon - Trik je u sušenju sa četkom

Trik je u sušenju sa četkom

Stavite veliku četku ispod pramena kose koji širine 2 - 3 santimentra i nalazi se blizu glave. Usmerite vazduh iz fena u smeru od glave i polako osušite svaki pramen dok niz njega polako klizite četkom. Važno je da ne sušite kosu dok se pruža pravo nadole, već da je podignete tako da u odnosu na glavu bude pod pravim uglom.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Možete koristiti i difuzor

Možete koristiti i difuzor

Ako želite da dodate nežni talasasti izgled kosi pored volumena, koristite difuzor. Nakon što postavite difuzor, topli vazduh koji kruži je vam pomoći da oformite frizuru. Ukoliko njime dodirujete kožu glave, koristiće i kao masažer.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Ta-da!

Ta-da!

Kada je kosa potpuno suva, možete joj omogučiti da još više zasija. Brzinski još jednom osušite gornji sloj koristeći četku i koristite fuknciju za hladan vazduh na fenu. Na ovaj način ćete učiniti frizuru čvršćom i stvoriti mekan i sjajan izgled.
Više informacija
Manje informacija
_products/features/icon - Pogledajte video tutorijal

Pogledajte video tutorijal

Kako napraviti savršene talase.

Brzi saveti za pravljenje volumena

Jer kosa ponekad jednostavno odbija da "sluša", a sređivanje frizure zadaje probleme

Nije vam sve pošlo po planu? Bez brige, čak ni najveći profesionalci nisu uvek sasvim uspešni. Pitali smo profesionalne frizere da nam savete o najvećim preprekama koje se mogu isprečiti kada pokušavamo da napravimo savršeni volumen. Pogledajte savete o pravljenju bogate frizure kod kuće.
Moja kosa ima dobar volumen odmah nakon sušenja, ali brzo opadne. Kako da sačuvam volumen u toku celog dana?
Jedna od najvećih grešaka je kada se kosa ne osuši u potpunosti. Ako vam je kosa još uvek vlažna posle sušenja fenom, izgubiće željeni oblik dok se bude sušila na vazduhu. Ovo se može rešiti sušenjem uz korišćenje okrugle četke i korišćenjem pene ili drugih proizvoda za volumen mokroj kosi pre nego što počne da se suši na vazduhu kako bi se frizura održala što duže.
Kosa mi je uvek naelektrisana posle sušenja fenom. Kako da je "ukrotim"?
Naelektrisavanje kose je obično povezano za preteranim sušenjem. Zbog toga je važno da obratite pažnju kada je u toku sušenja kosa postala suva, i da u tom trenutku prestanete sa sušenjem. Dalje sušenje preterano isušuje kosu i na taj način pravi statički naboj, što za posledicu ima "naelektrisanu" frizuru. Fen koji ima tehnologiju aktivnih jona, kao što je Power Care u Ionic Care fenu iz Gorenje Beauty kolekcije sprečava da se kosa naelektriše. Joni pomažu da se spreči stvaranje statičkog naboja, i čine da vaša kosa bude sjajna i mirna.
Koža glave me uvek pecka kada sušim kosu fenom i zbog toga gledam to da izbegavam. Da li postoje drugi načini za pravljenje bogate frizure?
Moderni fenovi najčešće omogućavaju podešavanje temperature koja vama najviše odgovara, tako da više ne morate da brinete o neprijatnom osećaju tokom feniranja. Ako vam je koža glave i dalje iritirana uprkos podešavanju fena na nižu temperaturu, verovatno držite fen previše blizu glave. Idealna razdaljina na kojoj bi trebalo držati fen je 20 cm od glave. Takođe, važno je konstantno pomeranje fena dok sušite, kako bi se izbeglo usmeravanje toplog vazduha u samo jednu tačku, i samim tim, izazivanje iritacije na koži glave.
Koju temperaturu da izaberem za moj tip kose?
Podešavanje prikladne temperature za sušenje je veoma važno ako želite da izbegnete da vam se kosa ošteti. Možete podesiti višu temperaturu za jaču i gušću kosu, dok je temperatura pogodnija za tanju, lomljivu ili oštećenu kosu. Čak i kada ste u žurbi, izbegavajte visoke temperature - umesto toga, pokušajte da koristite podešavanje za jači protok vazduha iz fena.
Kako da koristim okrugli difuzor sa stubićima koji je upakovan sa fenom?
Difuzor je veliki dodatak koji je upakovan sa fenom, i koristi se posebno za pravljenje bogatijeg volumena talasaste i kovrdžave kose. Dodatak omogućava šire raspršavanje vazduha ih fena, i samim tim nežnije sušenje pramenova koji se obmotavaju oko stubića. Zbog toga, sušenje talasaste kose će uz difuzor omogućiti bogatiju frizuru, jer se izbegava sušenje jakim naletom vazduha koji bi inače ispravljao prirodno talasastu kosu.

Mirna plava

Obojili ste svoj dan u plavo. Šta ovo znači?

Plava je boja mira i uravnoteženosti, koja zrači ozbiljnošću sa notom otmenosti. Vaš izbor boje pokazuje da ste zrela, temeljna i inteligentna osoba sa jasno postavljenim ciljevima. Svoja dela i odluke preuzimate odgovorno i samosvesno, zbog čega vas drugi vide kao odgovornu osobu. Pošto plava takođe oslikava izraženu sposobnost komunikacije i naglašava izgled dostojan velikog poverenja, elegantna frizura i bogat volumen najviše odgovara vašem izboru boje.