Maxima - Gorenje
zatvori
...

Maxima

Bela mat / Antracit mat / Hrast svetli bordeaux
Maxima
Maxima

Oplemenjena ploča od iverice

Oplemenjena iverica je ploča iverice (vlaknasta ploča) koja s gornje i donje strane ima nalepljen dekorativni tanki papir, impregniran melaminskom smolom. Nudi se u brojnim dekorima (mat ili sjaj, unicolor ili drveni, sa glatkom ili reljefnom strukturom). Rubovi se obrađuju ABS trakama. Materijal se jednostavno čisti, u dodiru s hranom higijenski je besprekoran, otporan je na svetlost, ima visoku mehaničku (ogrebotine, kidanja, udarci), hemijsku i termičku izdržljivost.

Lak

Kada govorimo o lakiranim kuhinjama mislimo prvenstveno na lakirane frontove i vidljive površine kuhinje. Lak je poliuretanski premaz koji se nanosi na podlogu u nekoliko slojeva i može se dobiti čak u nekoliko hiljada nijansi. Kao podloge se koriste MDF ploče, odnosno popularno zvane „medijapan“ ploče. Sve ploče i rubovi se lakiraju istovremeno i zato nema vidljivih spojeva između površine i ruba. Moguće su izrade u mat ili sjajnoj obradi površine. Visoki sjaj se postiže dodatnim poliranjem. Lakirane površine su otporne na svakodnevne mehaničke, hemijske i termičke uticaje u kuhinjama.

Akril

Akril je jedna od najvećih noviteta u industriji nameštaja. Akril je materijal koji postavlja nove standarde. Akril je materijal izvanredno sjajne površine i mogućnosti repariranja što mu produžuje životni vek. Ne sadrži za zdravlje štetne materije i može  se 100 % reciklirati. Posebnom obradom postiže se visoki sjaj površine. Akril predstavlja istinsku i prikladnu alternativu lakiranim kuhinjama. Široki izbor boja, s mogućim kombinacijama sa sjajnim ili mat drvenim dekorima, omogućava brojne kombinacije boja.

Furnir

Furnir je dosta čest materijal koji se koristi kao zamena za masivno drvo. To je prirodan materijal koji dobivamo rezanjem, ljuštenjem ili piljenjem trupaca na različite debljine od 0,45 do 2,5 mm. Najčešće ga se lepi na podlogu od iverice ili medijapana. Pošto je to prirodan materijal potrebno ga je površinski zaštititi, najčešće lakom ili uljem. Nijansiranjem lakova može se dobiti i različite boje odnosno mat ili sjajnu izradu furniranog fronta. Bez obzira na lak, uticaj UV zraka sa spoljašnjosti i tanina iz samog drva ne može se spriječiti, te će frontovi od furnira s vremenom promeniti nijansu boje. Zbog toga se često koristi za vidljive stranice elemenata u kombinaciji s frontama od masiva jer ne dolazi do diskolora sa delovima korpusa koji se najčešće izrađuju od univera.

Ručice

Radne ploče

D divja češnja
D divja češnja
D 150
D 150
D 152
D 152
D 153
D 153
D 211
D 211
D 213
D 213
D 214
D 214
D 240
D 240
D 246
D 246
D 275
D 275
D 294
D 294
Ladijski les beljen 305
Ladijski les beljen 305
Hrast tartuf
Hrast tartuf
Bordeaux hrast natur
Bordeaux hrast natur
Beli beton
Beli beton
Palazzo bel marmor
Palazzo bel marmor
Bron črni
Bron črni

Staklene obloge

Jednobojne staklene zidne obloge
Bijela
Vanilija
Crna
Bijela decor
Crna dekor
Staklene zidne obloge sa slikovnim motivima
Voče
Kokos
Uzorak 5
Uzorak 6
Uzorak 7
Uzorak 8
Uzorak 9
Uzorak 10