Alea - Gorenje
zatvori
...

Alea

Zebrano sjaj / magnolija sjaj
Savremeni način života ruši granice i otvara prostor raznolikim doživljajima. Prekrasan rezultat daje objedinjenje kuhinje sa trpezarijom i dnevnom sobom koji predstavljaju središnji prostor porodičnog života.
Alea
Bela sjaj / bordo sjaj
Sodobno razkošje pričara sijoča belina pohištva, obogatena z utrinki rdeče. Zapeljivost je njen adut, ki očara vsakogar.
Alea
Šampanjac avola / bela sjaj
Kombinacija jedinstvene lepote, visokosjajne strukture orahovog drveta, svežine čiste beline i elegancije metalnih ručica.
Alea
Grafit avola / magnolija sjaj
Savremeni način života ruši granice i otvara prostor raznolikim doživljajima. Vrhunski estetski ugođaj rezultat objedinjuje kuhinju sa trpezarijom i dnevnom sobom koji predstavljaju osovinu prostora porodičnog života.

Folije

Folije za 3D oblaganje izrađene su od veštačkih materijala, najčešće su to PVC folije. Folijama se oblažu frontovi izrađeni od MDF-a (medijapana). Na površinu se lepe sa lepkom na vodenoj bazi. Materijal ne sadrži formaldehide ili druge opasne materije. Folije su otporne na udarce (elastičnost površine), ogrebotine i toplotne uticaje a odlikuje ih i visoka postojanost boja. Nude se unicolor nijanse kao i drveni dekori u mat i sjajnoj izradi.

Ručice

Radne ploče

D 21
D 21
D 22
D 22
D 150
D 150
D 152
D 152
D 153
D 153
D 240
D 240
D 246
D 246
D 275
D 275
D 280
D 280
D 294
D 294

Staklene obloge

Jednobojne staklene zidne obloge
Bijela
Vanilija
Crna
Bijela decor
Crna dekor
Staklene zidne obloge sa slikovnim motivima
Voče
Kokos
Uzorak 5
Uzorak 6
Uzorak 7
Uzorak 8
Uzorak 9
Uzorak 10